Hur mycket hat HAR folk i sig?

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 09.07.22Det här är några av kommentarerna men tydligen är inboxen full av hat.

Alexandra Bring – vars deltagande i Gladiatorerna jag skrev om igår berättade igår kväll om hur hennes inbox fullkomligen FYLLS med hatmail.
Hatmail på grund av att hon skadade sig inför sista grenen och fick be sin coach ställa upp i hinderbanan i henne plats. Kvinnan HAR skolios, det är inte som att hon klämde en tumme och började lipa.

Folk tycker inte de är värdiga vinnare, det är fusk, reglerna är förkastliga, HON är förkastlig som hade mage att sätta in en fräsch elitidrottare på sista grenen osv osv osv..

Folk lägger alltså ner tid, från sin söndagkväll för att maila en bloggare för att minsann tala om vad hen tycker och tänker om henne. För ett underhållningsprogram?
Är verkligen Gladiatorerna så VIKTIGT för Svenssons ute i stugorna att man på allvar blir uppriktigt upprörd?
Genererar Fångarna på Fortet och Så kan det låta samma känsloyttringar?

Har folk inga liv? Eller blev mänger av svenska folket tappade som barn?
Jag förstår inte? Vad är det jag inte ser?
Jag hade personligen hellre sparkat mig trött i sängen än att ägna min söndagskväll till sån skit.

Förklara gärna någon!

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om du vill lyckas som skvallerbloggare så tycker jag verkligen du bör chilla ett par hekto. Det du skriver ner är påhopp mot folk. Det är dina åsikter att folk är ”svenssons ute i stugorna”, ”tappade som barn”. Eller andra oprofessionella kommentarer som: ”gud vad jag blev full i skratt när jag såg den här bilden”, ”Jag vet inte riktigt vem den här kollektionen var menad för men ingen med god smak skulle väl sätta på sig toppen ovan, eller?” etc.
  Du är helt enkelt partisk, vilket inte är ett bra koncept som skvallerbloggare.

  Vill du ha en plats där du skriver dina åsikter om bloggarna så absolut, fortsätt så här. Men det är inte trevligt som läsare! När jag gick in här igår så tänkte jag ”gud vad kul med någon som håller oss uppdaterade”, men ditt språkbruk är skrämmande!

   Hej, tack för din kommentar. Jag ska ta med mig vad du säger, absolut.
   Men som gammal bloggare själv så tycker jag det är viktigare att lyfta fram bloggaren som får mottaga allt det hat, snarare än ta hänsyn till personen bakom skärmen som öser ur sig det.
   Men självklart finns det alltid förbättringspotential i spårkbruk ect.

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.