Tips från coachen!

Skärmavbild 2016-02-02 kl. 09.21.50

Odd har börjat planera inför den stundande resan till Thailand och han kör tydligen på ett vinnande koncept i sin packning – fladdrande skjortor.

Odd, jag vet hur svårt det är att hitta alla sina saker så nära inpå en flytt så om du av någon anledning inte kan hitta lådan märkt ”fladdriga skjortor” så har jag satt ihop en alldeles egen packningslista åt dig.

Det finns verkligen någonting för alla tillfällen bland mina utvalda, fladdrande skjortor. Och när det är dags för familjemiddag så kan ni visa alla turister att ni hör ihop med den här supermaxade outfiten.

You are welcome!

oddhawaii

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Odd är en bedrövligt dålig och omotiverad bloggare. Lika bra att han lägger ned bloggen eftersom hans uppdateringar är sällsynta och helt innehållslösa. Jag begriper då inte varför han över huvud taget har en blogg (ok det går tydligen att tjäna pengar på även en blogg som Odds eftersom det finns tillräckligt många suckers – likt mig – som klickar in där ibland i hopp om att det ska bli en bättring). Men utan Isabella skulle naturligtvis Odd aldrig ens ha funderat på en egen blogg.
  Senast skrev Odd detta märkliga inlägg – vad menar karln egentligen? Är det en cliffhanger eller vad?
  ”Ibland händer det att jag inte har något att skriva, eller ens känner att det är värt ett försök. Sista dygnen har det varit mycket i luften om jag ska vara kryptisk, dock mycket roliga saker men ändå – tajt!”
  Frågan är om han inte tagit sig en pinne för mycket…

  Tack för en grym blogg, fortsätt på samma spår 🙂
  Min bror är halvkonstig, skidåkare så han gillar typ dessa skjortor så min fråga till dig Kunde inte hitta länkar till dom Hahahahha den i mitten, i mitten raden vart hittar man den :)?

   Hej!
   Menar du den oreangefärgade med fåglarna? Det finns här – http://www.hawaiianshirtstore.com/parrot-beach-orange-hawaiian-shirts.html – PÅ REA!!!! CHACHIIING!

    Nej ja tänkte på den som är rosa i mitten med gul krage 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.