Kenza anklagas för att vara porrig

Kenza_Zouiten_Poolday_07

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 10.46.18Skärmavbild 2016-02-03 kl. 10.46.30

I sitt senaste inlägg anklagar en läsare Kenza för att vara porrig och hela tiden anspela på sex i sina bilder.
Jag tycker nog att Kenzas bilder är mer åt det sensuella hållet än åt det porriga men alla gör ju en egen tolkning och mäter med sin alldeles egna måttstock.

Sen kan jag för mitt liv inte förstå vad ett stadigt förhållande och goda vänner har med saker att göra?
Menar läsaren att man bara ”får” vara porrig/sexig/sensuell på bild om man är singel och utan vänner?
Man kan väl vilja ta sensuella bilder även om man är i ett förhållande – allting handlar väl ändå inte om köttslig bekräftelse? Eller?

(Köttslig bekräftelse? Haha.. just den meningen fick mig att känna mig som en hundraårig moraltant men det bjuder jag på.. )

Vad anser ni?

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om dessa bilderna anses vara porriga, då undrar jag vad det är för porr denna Madeleine kollar på? haha. Tycker bilderna är väldigt vackra och sensuella. Sen håller jag med dig angående de korkade uttrycket om familj/vänner osv, snark på människor som alltid ska tala om hur andra ska vara…

   Håller med. Ska man liksom klä sig som en nunna bara för att man har familj/vänner? Hon är ju dessutom modell, och då kanske uppdragsgivare (?) vill ha en viss typ av bilder. Om hon inte vore ok med det kan hon väl säga nej? (vet ej hur det fungerar i den branschen med kontrakt etc). Fattar inte varför folk måste lägga sig i precis allt kvinnor väljer att göra/visa med sina kroppar. Behöver ju inte handla om att få bekräftelse heller. Usch vad trött jag är på folk som verkar leva på stenåldern.

  Kenzas bilder är förmodligen anpassade för hennes publik av ystra tonårsgrabbar i Nordafrika.
  De har inte lika många badhus i Marocko och Algeriet som här i landet.

  Kenza gillar att visa sig i bikini och baddräkter. Men porrigt kan man inte säga att det är. Modebilder ser ut så här nu för tiden.

   Håller med. Kan tycka att det är lite tragiskt att det ser ut som det gör idag, att kvinnors kroppar exploateras, men ja. Det är så det ser ut, det enda man kan göra är att jobba för förändring. Oavsett så ska man inte döma kvinnor (ffa) som väljer att ta avklädda (o.d.) bilder. Oftast är det kvinnans eget val, vilket bör respekteras.

  Angelica Blick är ju precis likadan om inte snäppet värre. Varför klagar inte folk på henne? Eller om folk faktiskt gör det men kommentaren aldrig blir publicerad. Har aldrig sätt en endaste negativ kommentar i den bloggen

   Angelica Blick är väl en sån bloggare som har ett gäng följare som slickar henne medhårs och ständigt uttrycker sin oreserverade beundran. Om det sen beror på att kritik modereras bort vet jag inte.

  Jag reagerar mest på att håret är så stylat att det inte följer tyngdlagen och hänger rakt ner.

   HAHAA tack, missa de….

    Rekommenderar för orgasm!
    Kamagra intimleksaker.se
    Sexleksaker intimleksaker.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *