Varför godkänns inga av Odds kommentarer?

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 14.25.56

Jag lämnade en kommentar på Odds blogg samma dag jag startade upp den här bloggen och den har fortfarande inte godkänts – och inga andra kommentarer heller för den delen.

Odd bloggar ju på United Influencers och alla deras andras bloggare har ett stadigt flöde av kommenater då det är UIs jobb att godkänna och moderera dem.

Vad kan vara anledningen till att saker och ting står helt stilla på just Odds blogg? Kan det ha med hans nya jobb att göra?

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror att Odd godkänner kommentarerna själv och eftersom han bloggar en halv gång/vecka så loggar han väl inte in oftare på bloggen heller. Nej, han kan lika gärna lägga ned bloggandet.
    Frågan är om han kan fortsätta med en blogg på UI när han börjar sitt nya jobb. Om det nu blir något nytt jobb vill säga. Det blev märkligt tyst om det hela vilket är konstigt. Man har väl inte anställt Odd utan att ta med i beräkningen att han och hustrun bloggar på UI. Då bör väl också reglerna varit klara från början t ex på vilket sätt det nya jobbet skulle kommuniceras.
    Isabella har f ö ett ”mångmiljonkontrakt” med UI och hennes blogg svarar för lika många besök som alla andra UI-bloggar tillsammans.

      Tänker samma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.