Så. Himla. Glad.

Daniel Paris skriver ett inlägg om sin psoriasis och berättar om en produkt han använder och alltid har hemma efter att företaget kontaktat honom och bett honom prova deras hudvårdsprodukter.

Jag har nog aldrig sett någon så glad tillsammans med en tvål någonsin.
Hans bild påminner mig om alla bilder där kvinnor – av oklar anledning – skrattar tillsammans med sina sallader.

Det här är Daniel. Det här är Daniels tvål. De är bästa kompisar.
De har kul tillsammans nästan varje dag.
🙂paris

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Daniel är väl glad över att han nyss tjänat en låda med 24 st flaskor Cetaphil plus 5000 kr in på kontot för att han blivit tvålambassadör.

   Om det skulle komma fram att han egentligen inte HAR psoriasis skulle jag bli rejält förbannad just för att det är en så jävla jobbig sjukdom. Att tjäna pengar på sjuka är motbjudande (säger inte att han GÖR det, men det är alltför vanligt).

    Håller med dig E, min morfar, mamma och en av mina systrar lider av det och har också en bra kompis. Jag läser inte Daniels blogg så vet inte hur mycket problem han har med det men Paow har skrivit om det flera gånger och också visat det på foton. En anledning till att hon jobbade utomlands i perioder var väll för besvären blev lite bättre för henne. Företaget kanske skulle vänt sig till henne istället för reklam.

  Hade kunnat vara jag som skrev denna blogg!! Skön kontrast i stil jämfört med andras skvallerbliggar…

  Go!

  Jag har psoriasis & kan säga att Cetaphil hjälpt mig mycket. Jag vill också bli sponsrad. Kanske behöver en blogg först dock.. :p

  Jag älskar verkligen hur du skriver, du skriver bra svenska och har ändå samma humor som jag. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.