Andy's lekland – alla föräldrars dröm?

Andy-48

Dessie skriver om det. Magdalena Graaf lika så och de höjer stället till skyarna.
Jag talar så klart om alla barnlösa människor skräck – Andy’s lekland.

När jag var liten fanns det inga lekland, man fick helt enkelt dyka ner i McDonalds bollhav och låtsas som att man inte visste att man egentligen var alldeles för stor för att tumla omkring där.
Hade man tur gick bilen mot Skara Sommarland veckan innan skolan började igen efter sommarlovet men lekland? Nä, det konceptet fanns inte.

Ni som har barn – är detta drömmen för alla föräldrar med sömnbrist?
På med sockiplasten och in med dem bara?
Jag skulle kunna tänka mig att åka till Andy’s lekland under en förutsättning och det är att jag får leka själv men de har ju förmodligen en glädjedödande åldersgräns för att stoppa leksugna vuxna som undertecknad. Hmpfs..

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej fyfan för sådana ställen, sjuka av alla baciller och bakterier blir var och varannat barn varenda gång (aldrig varit där med mitt barn och kommer aldrig åka dit) klart att alla får göra som de vill men jag kommer inte att sätta foten där.

    Svara

    Jag har varit två gånger på lekland med mitt barn. Vi hängde med i rutschkanor, kul för mig. Men en veckas sjukdom och vab efter varje besök gör att jag inte kommer besöka nåt sånt igen.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.