Hoppsan!

sandra

Tror jag har irriterat Sandra på Svenska Bloggare en smula.. tiihii tiihii..
Trevligt att hon är här och läser och får inspiration också eftersom jag ligger omkring en dag före henne med alla inlägg.
You are SO welcome darling!

I’ve raised the bar – come join me up here! <3

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grejen är ju att din blogg är så mycket bättre, det enda är väl att Sandra verkar vara en gullig tjej och jag tycker lite synd om henne.
  För det första skriver du ju om många fler bloggare, uppdaterar oftare och STAVAR KORREKT.
  Jag tycker det är mycket roligare att läsa din eftersom du skriver på ett personligare sätt. Känns som att Sandra tappat glöden och inte tycker det är intressant att läsa bloggar längre

   håller med 🙂

  Hello you!
  Du skriver bra och roligt och du kommer snart ha den mest lästa bloggen men jag har två tips:
  -fixa din design så snabbt du kan. Den ser lite väl budget ut just nu.
  -chilla med inläggen. Det är grymt att du uppdaterar så mycket men det räcker med några inlägg om dagen, bestäm ett antal och kör på det. Jag tror du kommer tröttna på att mata ut så mycket i längden och det är bättre att du håller det på en nivå som du orkar hålla så att människor inte snear på dig sen om du har lägre uppdatering. (Som folk gör på bloggar, haha)

  Kör hårt, girl!

  Alltså, jag älskar dig. Humorn. Grammatiken. Uppdateringarna. I FUCKING LOVE YOU.

  (Det tog mig bara 1 månad att söka med ljus och lykta för att *host* någon har ju blockerat ditt namn från kommentarsfältet och alla som kommenterade (omg svenskan?) som försökt hjälpa mig har mystiskt försvunnit då jag inte suttit klistrad vid datorn.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.