Med glimten i ögat så klart..

 

statUPPDATERING – Eftersom Sandra verkar hänga här inne en del så var hon snabb med att påpeka att det här minsann inte alls är hennes statistik och verkade helt immun mot att inlägget heter ”Med glimten i ögat”..
Jag skulle kunna ta bort det men jag tycker kommentarerna är smått underhållande så jag låter det ligga kvar..

Statistiken kanske är helt fel men det var ett enkelt sätt att ta reda på om hon är här inne och läser eller inte.. 😉
På mindre än en vecka – 5 dagar tror jag – har jag gått om Svenska Bloggare.
Det är jag riktigt nöjd över med tanke på att Sandra blockat mig och raderar alla kommentarer där denna bloggen nämns.

Men hon borde vara orolig. I am here to stay!
🙂

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  hehe jag kan fint berätta för dig att min blogg inte varit kopplad till bloggportalen sedan jag bloggade på nattstad för över 2 år sedan. Det är min gamla blogg som är kopplad dit och min blogg ligger på 140 tusen unika läsare i veckan enligt bloggportalen (Har samma statistik fortfarande som jag hade när jag bloggare på nattstad ) så du har en bit kvar 🙂

   Va? Du har inte haft din blogg kopplad till bloggportalen sen du bloggade på Nattstad men du har 140 000 unika besökare enligt bloggportalen? Igen..va?
   Och du vet att det är din nuvarande blogg som ligger kopplad till det kontot jag jämförde med och att det är din nuvarande blogg som uppdateras i feeden? Betyder inte det att koden ligger inbäddad på din nuvarande blogg? 😉

   Men jag har bloggat i fem dagar så jag tar dig snart, oavsett om du blockar mig på din blogg eller inte.. Hehe..

    när bloggportalen räknar på ett sätt och när jag bloggade på nattstad så hade jag 140 tusen unika i veckan enligt bloggportalen. När jag flyttade bloggen så räknar min nuvarande hemsida på ett annat sätt och den siffran jag hade då har jag än idag vilket betyder att om jag kopplar mig till bloggportalen så har jag samma siffror där då jag har exakt lika många läsare än idag. Det är helt omöjligt då min blogg inte är kopplad till bloggportalen ch varför den visar min feed har jag ingen aning om. Vi har tänkt koppla bloggen till bloggportalen men hemsidan stoppapressarna kan ej lägga in en sådan kod och därför syns jag ej där med min statistik. Jag får varje vecka mail från nattstad om min statistik på min gamla blogg som ligger där och det är den statistiken som du visar här i ditt inlägg.
    Men som sagt du har en bra bit kvar, och hade jag endast legat på 7 tusen unika i veckan så hade jag nog inte ens haft ett kontrakt med någon hemsida idag 🙂

     Ah, är det därför du bara har samarbeten och reklaminlägg från sådana där riktigt seriösa företag? 😉

      hehe kom tillbaka när du vet något för just nu är du bara pinsam när du inte ens har tillgång till min riktiga statistik. 🙂 Ha det bra och lycka till med bloggen

       Haha.. så stingslig.. Men du inser väl att för att bloggportalen ska kunna uppdatera sin feed så behöver den koden ligga inbäddad på din blogg? Du tror väl inte att det läggs upp manuellt eller?

       ÅH JA!!! ETT BLOGGKRIG!!!!! Men vem ska skriva om det? Det är ju vi som är skvallenbloggarna! Faaan!

      jag kollade upp nu på bloggportalen för att se vad du menar, det är min gamla blogg som är kopplad men adressen är ändrad till vad in blogg heter idag. Alltså är inte koden ändrad om till min nya blogg utan adressen är bara ändrad och när man ändrar adressen så flyttar inte koden över till nya bloggen utan den står kvar på andra bloggen tills den kodas om vilket jag inte gjort.
      Så då var det mysteriet löst 🙂

       Skönt! Nu kan jag sova i natt! =)

  nä jag e inte stingslig men när du inte vet min statistik så borde du inte yttra dig. Jag har själv min statistik framför mig så e lite komiskt att du skriver ut att det där är min statistik när det inte stämmer. Som jag skrev så vet jag inte varför den uppdaterar min feed men min blogg är i alla fall inte kopplad dit och hade det varit det tycker inte du d¨å att det är konstigt hur jag på en vecka när jag flyttade bloggen gick från 140 tusen uniak till 8 tusen? Du får tro vad du vill för jag vet sanningen i alla fall 🙂
  Haha nä du jag tänker inte gå in i ett löjligt bloggkrig med dig utan du får köra ditt race så kör jag mitt.
  Jag försökte bara förklara för dig att det du skrivit inte stämmer
  Ha det bra

   Men kom igen, Sandy Dee..
   Ha lite humor..

  Wow! Du vet om att det där är inte ens Sandras nuvarande statistik va??? Bara jämföra antal kommentarer på era inlägg så ser du bara där att ni inte ligger lika eller att du gått om henne.
  8000 läsare på 5 dagar är cirka 1600 Per dag vilket är långt ifrån Sandra. Men gulligt att du tror det 🙂

   Men visst är det? =)

    Så dryg!

    Åh det är ju fullkomligt fantastiskt att något sånt här ens kan reta upp människor ^^ det borde väl snarare vara kul att det har kommit en ny ”konkurrent” så att skvallebloggsvärlden tvingas att utvecklas

  Din blogg är bra mycke bättre än sandras. Men skippa den dryga attityden för de kommer du tappa besökare på.

  Haha, du skriver på ett så underhållande, lite sarkastiskt, sätt som jag älskar! Mycket bättre struktur, kvalite osv än på svenskabloggare enligt mig. Keep up the good work!

  Tycker det är pinsamt att Sandra har blockat alla som skriver om Blggbevakning. På det sättet förlorar hon bara läsare. Hon förlorade mig som läsare när hon gjorde att jag inte kunde kommentera mer

  Med vänlig hälsning, V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.