Samir & Viktor hånglar vidare..

puss
Samir och Viktor firar sitt deltagande i Melodifestivalen med en praktkyss.
OM nom nom…
Säga vad man vill om Samir men här ser vi att han minsann inte gör något halvdant. Händerna på ansiktet är väl var och varannan tjejs romantiska dröm? I alla fall min.. så länge det inte fuckar upp mitt smink vill säga..

Jag har – så klart – några funderingar runt den här bilden som ni behöver hjälpa mig att reda ut.

Nummer 1 – om det varit 2 tjejer på bilden hade jag förmodligen inte ens skrivit det här inlägget. Varför är det skillnad på 2 killar och 2 tjejer som pussas och varför sitter det inprogrammerat i min ryggmärg? Det ÄR ju egentligen ingen skillnad men ändå publicerar jag det? Hur störd är inte JAG?

Nummer 2 – Har Maria Montazami haft ett finger med i att inreda den här studion? Det är inte bara EN tassle utan en extremt LÅNG tassle.
Varför? Ska man dra i den om man behöver assistans?

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är väl Metrostudion, där de har tofsen att dra i om de vill passa på en fråga?

  Ser ut som nödtofsen i ”gäster med gester” för tusen år sedan. Jupp, är gammal jag med…

  Hej!
  Visste du att Viktor är gay? Han har bara inte gått ut med det för att han är rädd att förlora sina tjejfans som är typ alla hans fans.
  Han hånglade med min polare förra veckan och sedan gick dom hem till honom. Tycker det är så trist att han inte går ut med det. Jag tror han skulle vinna på det i långa loppet.
  Tack för bra underhållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.