Vad händer med Fokis hår?

fokishår

Är det jag som är gammal och trendlös som missat något?
Vad är det som händer med Fokis hår på den vänstra bilden? Är detta ett medvetet beslut eller är det vad som är kvar från håret på den högra bilden?

Foki ändrar ju utseendet på sitt hår lika ofta som jag tvättar håret så jag KAN ha missat något här.. Hon känns inte som att hon är den som gör något inte genomtänkt..

Lite hjälp här?

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Minns när hon började blogga. Hon hade så långt och fint hår! Detta är de värsta jag har sett strax efter Victoria Törnegren med löshår… Jag tycker ändå att har man råd att resa osv så borde man väl ha råd att ha snyggt hår? Hade jag varit henne så hade jag gråtit om nätterna över att man förstört håret så fruktansvärt mycket..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.