Det är inte bara JAG alltså?

blondinbellaodd

Alltså, jag döööööööör nästan av skratt när jag läser vad Blondinbella lyckades kläcka ur sig till servitören på deras hotell igår. 
Normalt sett är det alltid jag – eller min mamma – som droppar ”oneliners” som nästan får världen att frysa till is i en mikrosekund.
Det måste vara någonting genetiskt att man helt enkelt saknar det där berömda filtret mellan hjärnan och munnen men de hoppar verkligen som grodor ur munnen på mig.
Min sambo vet precis vad jag pratar om och lider lite i smyg med Odd men det kanske är de här små egenheterna som gör att de älskar oss. Eller så älskar de oss TROTS dem? 🙂

Vad är det värsta ni någonsin kläckt ur er som lät så där bra inuti huvudet? Eller är ni sådana där filterinnehavare allihop?

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  BREAKING NEWS
  Odd har på sin blogg skrivit två inlägg från Thailandet.
  Fantastiskt vad ofta han bloggar.
  Ett riktigt bra inlägg och ett under inverkan av någon dryck de beställt.
  Jag tycker det han skrev om relationen far/son var fint.
  Fick flashback till min egen tid som pappa till en liten grabb, long time ago…

  Jag har aldrig sagt något roligt. Allt jag säger låter som skrivet i Svea hovrätt.
  Men så är jag jurist också…

  Men ääääntligen någon som kan skriva bra inlägg. Sjukt trött på den gamla ’skvallerbloggen’, där man fått läsa många inlägg flera ggr för att fatta vad som egentligen menas. Hur kan jag ens ha missat den här? Räkna med minst en ny flitig läsare 😀

  Jag har aldrig lyckats säga någonting pinsamt när jag är utomlands faktiskt! Däremot säger jag alltid pinsamma saker här – som när jag går till apoteket och ska ha min mens och jag behöver köpa mina attiraljer och det är en kille i kassan: En del är upptagna en hel vecka framför! Varför säger jag det liksom? ?

   Framöver ska det stå!

  När jag reste till Thailand ensam för flera år sedan så sa en thailändsk man på stranden :hello welcome you are so white and fat . Hahahaha och när jag reste hem 2 veckor senare sa samma man :you are Brown now but still very fat goodbye madame” haha . Alltså jag kunde inte annat än att le . För han sa det inte hånfullt utan bara kärleksfullt . Glömmer jag aldrig . Och folk vid stånden på gatorna ropade ”madame Come here. We have xXXL for you ”eh … jo .. man tackar man tackar 😉 nu var ju inte detta något knepigt sagt av mig som du ville ha men tänkte ändå på denna händelsen när jag läste inlägget 🙂

  Min mamma kom och halsade pa mig i England och vi var pa restaurang nar den manliga servitoren kom och fragade hur maten var, min mamma svarade da glatt ’You have a very good cock’ (istallet for cook!) Vagra bara saga att det var gott liksom?! 😛

   Hahahahshs

  Hur dåligt uttal har man inte om ”my husband’s bowl” och
  ”my husband’s balls” låter lika?
  Misstänker att detta är en av flera Blondinbellare dvs en historia
  i kategorin ”bjussa på sig själv” som inkluderar diverse kiss & bajs historier
  som Isabella låtit oss ta del av tidigare.

  jag plus familj var på kreta och vi hade ätit på restaurang och mamma bad servitören hälsa till kocken, som en liten gest att maten var god. Det lät såhär ”please send a regard to the cock”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.