Äpplen och päron..

Det blev ett himla hallabaloou hos Sandra på Svenska Bloggare när hon la upp ett inlägg om att två bloggare som har barn tillsammans inte är skrivna på samma adress men ingen verkar ha regerat på att Tyra och hennes kille inte är skrivna hemma hos henne där han numera bor och även jobbar.

Är det för att ingen är förvånad eller för att de inte har barn ihop? De är ju trots allt förlovade och ska ju svära evig trohet och allt vad det är till varandra.
Dock har han ju kvar sin lägenhet i Stockholm och måste kanske stå skriven på den? Någon som har nån input?

Jag tycker själv att sånt här är fruktansvärt ointressant men det stormade ju rejält hos Sandra och jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår poängen. Ungefär som med parkour.
kurz

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Sandra”, Madelene heter hon väl?

   Alla kallar henne för Sandra.. heter hon inte det?

    Ett namn var ett alias och ett från när hon gick ut med sin identitet, tror Madelene är hennes riktiga men minns fan inte…

    Här finns ett inlägg där hon går ut med vem hon är, även med bild: http://nouw.com/svenskabloggare/vem-jag-ar-9979785

     Hon såg inte alls ut så som jag trodde! I mitt huvud var hon blond och hade ett helt annat ansikte 😛

  http://instagram.com/freddisimo

  Är inte helt hundra, men tror det här är Egoinas nya…? Tkr det liknar honom på bilder, hon är en av hans 36 följare på insta och likeat hans senaste bilder (vilket alltså OBS kan betyda bara vänskap, men tänker det i kombination med att han är lik någon bild som dök upp tidigare, haha)

  Men OBS vet ej, spekulerar bara!

   Var ingen snygging direkt men jag tror du har hittat vem det är!

   egoina har kommenterat med ett hjärta på en bild för 20 veckor sedan, så du har nog hittat rätt^^

  Så nice att du har lagt kommenteraknappen osv under inläggen istället för ovanför 🙂 kan du inte göra en större header och kanske en linje eller liknande som delar av inläggen också?

  Fastigheten där Andreas bor dvs Rehnsgatan 16 / Döbelnsgatan 59-61 är en hyresfastighet ägd av Wåhlin Fastigheter.
  Andreas har alltså all anledning att behålla lägenheten om han har förstahandskontrakt vill säga. Bor han i andra hand är det inte lika betydelsefullt att hålla sig kvar – dessutom är dubbelt boende väldigt dyrt om man hyr i andra hand.
  Dels riskerar han att förlora hyreslägenheten om han bosätter sig på annan ort, dels kan det finnas möjlighet att fastigheten ombildas till bostadsrätter och då vill han säkert vara med och göra ett klipp.

   Inte så smart med andra ord då han kan bli uppsagd om han inte bor i lägenheten längre (jag läser inte hennes blogg, så jag vet inte om han gör det?), för får hyresbolag reda på att man inte har sin ’dygnsvila’ i hyreslägenheten så blir man uppsagd.

    Vissa fastighetsägare är väldigt på om de får tips om att en hyresgäst inte har behov av sin hyreslägenhet t ex genom att vederbörande stadigvarande vistas på annan ort och/eller hyr ut i andra hand utan tillstånd.
    En tom hyreslägenhet är värdefull för fastighetsägaren bl a därför att man har intern kö som man vill beta av. Att säga upp en hyresgäst för att lämna lägenheten till bostadsförmedlingen brukar inte vara särskilt aktuellt om bara hyresgästen betalar hyran och inte bryter mot hyresavtalet.
    För att få loss en hyreslägenhet måste hyresvärden vända sig till hyresnämnden och där kunna bevisa att hyresgästen inte har behov av lägenheten eller på annat sätt har förverkat rätten till lägenheten.

  Orsaken till att man bor på olika ställen om man har barn brukar vara att det ger mer bidrag om man är ensamstående med barn – både bostadsbidrag och försörjningsstöd räknas ju då på en inkomst och inte den sammanlagda familjeinkomsten.
  Men man ska vara folkbokförd på den adress man har sin dygnsvila som det heter. Bor man på annan adress och det inte är för bidragen så kan det vara för att man har någon hotbild mot sig eller att man vill undvika utmätning eller att stämningar överlämnas osv.
  När det gäller Paula och Hugo så hade tydligen ”Sandra” fått en förklaring och så raderade hon inlägg och kommentarer (inkl min). Vilken förklaring det var fick vi aldrig veta. Hoppas det inte gäller bidragsfusk bara…

  Kan ju vara för att skydda sig själv. Kul att få typ hatbrev på posten och folk som hänger utanför sitt hus etc. Såg en kommentar på det inlägget innan det raderades som sa typ: ”finns ju inget så allvarligt att man skriver sig på en annan adress”. Finns ju folk med skyddad identitet. Jobbar själv inom sjukvården, och där stöter man på många med skyddat personnummer, adress etc.

  Med tanke på att Sandra anklagar dig för att inte ha ett liv så verkar hon ha riktig press på sig. Hon verkar inte ha gett upp med skitsnacket.

   Äh, hon får tycka vad hon vill men hon skulle bli förvånad.. Det är allt jag kan säga. 😉

  Första sidan på din blogg går inte att läsa (från min telefon iallafall, använder safari). Hela sidan bara hoppar upp och ner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.