Några bloggare jag kan tänka mig spendera Alla

vin

Jag har jagat bloggviner i några dagar nu men har insett att, för att få tag på dem så behöver jag åka till systembolaget vid Gullmarsplan och vad passar bättre på kärlekens dag än att visa lite kärlek till den gröna linjen?
Det blir alltså dit jag kommer bege mig efter jobbet i dag men jag får väl se det som förspel inför vad som komma skall. Inget får mig mer upprymd(!) än lukten av avgas och överfulla papperskorgar.

Eftersom vi inte planerat att ha ett riktigt fylleslag här hemma ikväll – ja, vi tjuvstartar då husets alla barn kommer i morgon, veckobyte ni vet – så kanske vi ska nöja oss med 2 flaskor vin?
Något ni är extra nyfikna på eller har ni rent av testat dem alla redan? Är jag sist på bollen? Igen?
Fan, jag var sist på sushibollen men jag kan ju skryta med – om det nu ska vara nödvändigt – att jag åt en fridlyst fiskbit på en sushi i USA utan att ha den minsta aning om vad det var. En bild på en risklump och en bit rå fisk säger mig inte så mycket när texten är på japanska så det är min brasklapp.

Ni har till  kl 16 på er att rösta fram vilka viner vi ska testa ikväll. Men välj helst inte de allra starkaste då jag måste satsa stenhårt och ta det här öppna fönstret av möjligheter och fria till min sambo eftersom det är 4 år till nästa chans.
Fan, jag kan ju lika gärna slänga på mig ett kyskhetbälte och kedja fast mig vid spisen på en gång som det här verkar utveckla sig.

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Miracle! Bästa bubblet.

    Camilla, var lite mer försiktig om du vill förbli anonym.
    I all välmening.

      Jag står för allt jag skriver på den här bloggen men den handlar ju inte om mig så därför lägger jag ingen fokus på det…

        Ok, det var bara en hint för att göra dig uppmärksam om du inte var medveten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.