Jag vet inte, jag..

Foki skriver att hon håller på att vidareutveckla sitt företag inom skönhet;

”Som många av er redan vet kommer jag att släppa egen hårfärgsserier, eftersom färgerna är redan klara håller vi på att spåna på andra produkter som hårprodukter, skönhetsprodukter o.s.v. Vi tänker satsa mycket på “Organic beauty” i vårt skönhetssortiment! Alltså, ekologiska produkter som är vänliga mot naturen och mot oss.”

Skulle ni vilja köpa hårfärg av någon vars hår ser ut så här?Skärmavbild 2016-02-13 kl. 13.20.47

”Aldrig i livet tänker jag släppa iväg produkter som jag själv inte har testat och tycker är awesome. Dåliga produkter = Dålig business.”

Menar hon att intentionen är att hon SKA se ut så här i håret och att hon är nöjd med det?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej för tusan!

  Känns lika troligt att man skulle köpa hudvårdsprodukter av någon som har dålig hy liksom 😛

   Som av blondinbella..?

    Typ! Har aldrig köpt och kommer inte köpa Blondinbellas produkter heller.

   Jag tänkte också på blondinbella, men tänker att.Vi finns en viss skillnad ändå. Dålig hy är ärftligt och har mycket med hormonbalansen att göra. Inte alltid det går att göra något åt. Fokis hår däremot har ingenting med gener att göra, utan endast dålig skötsel och sönderblekning.

  Aldrig i livet.

  Tror inte jag skulle köpa något av henne…

  Sådär ser mitt löshår också ut när jag just har tvättat det men inte hunnit styla. Har inte så mycket med produkter att göra, förlängningar håller sig bara inte snygga så länge.

  Nej. Sen skulle man väl heller inte våga beställa om det blir webshop av det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.