Men skärp er!!

Skärmavbild 2016-02-13 kl. 11.35.14

Jag anser som sagt att ett öppet kommentarsfält är A och O för att håller en blogg levande men någonstans finns det en gräns för vad som är okej eller inte att diskutera om.
Den gränsen anser jag är nådd HÄR!

Att sitta och spekulera i om Tyra skjuter upp sina droger för att få en snabbare effekt eller om hon bytt från metadon till heroin är så långt förbi min gräns och då driver jag ändå en blogg om bloggare.
När man passerat den gränsen och kommenterar på det här sättet – skäms på er! På riktigt SKÄMS!

Sen att de flesta av de här kommentarerna innehåller så mycket okunskap att man blir mörkrädd är en helt annan sak.
Om en person av någon anledning vill ta sina droger intravenöst – och är högerhänt – så sätter man väl för i helvete kanylen i sitt vänstra armveck – inte i sin HÖGRA HAND!
Man behöver inte vara raketforskare för att räkna ut det.

Jag struntar i hur desperat innehavaren av Svenska Bloggare är för att behålla sina läsare – det där inlägget med tillhörande kommentarer har spårat ur helt och borde stoppats för längesen!

Hon har ju moderering på sina kommentarer – betyder det att det är HON som står som ansvarig utgivare för vad som kommenteras då?

Hon borde fokusera mindre på kommentarer som nämner den här bloggen och mer på kommentarer som de jag skriver om här.

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja.. att påstå eller spekulera kring huruvida hon har börjat skjuta droger är ju att ta det några steg för långt. Sannolikheten för det känns liksom obefintlig och sånt skrivs bara för att smutskasta.

  Håller med dig. Tänkte precis samma sak när jag läste kommentarerna. Helt vidrigt att låta den debatten fortgå i kommentarsfältet.

  Jag skulle protestera hos Svenska Bloggare men eftersom hon blockar mig efter att jag nämnde den här bloggen får jag väl stå brevid och se lilla Sandra sjunka ännu djupare i jakten på läsare…

   Och du, Hj, som ändå är en av Svenska Bloggares ”bästa kunder” – kommentar-statistiken måste ha sjunkit drastiskt sedan du blev blockad -:)

  Nu är det ju vänster hand som är mest ”skadad”, inte höger.

   Jo, men många hävdar att hon photoshoppat högerhanden just.

  Känner samma sak. Det verkar som de trivs med att sparka på någon som redan ligger ner. Även fast Tyra driver en blogg behöver Sandra inte göra inlägg som automatiskt fylls med elaka kommentarer. Det hjälper verkligen inte den som lider av missbruk. Det skulle ju vara fruktansvärt om Tyra tar en så svår överdos att hon inte går att rädda. Vad ska skvallertanterna göra då?

   Inte bra att låta henne fortsätta ta piller och skriva kommentarer om hur välmående hon ser ut heller. Det är nog mer skadligt då missbruket då kan fortsätta eskalera fritt utan något som stör. Förstår inte de som skriver att hon ser så frisk ut när vem som helst kan se att hon är helt borta på nya bilderna. Inget positivt kommer utav att inte ifrågasätta utan bara vara en falsk anabler.

    Nej verkligen inte. Det finns ingen anledning att skriva om hennes problem över huvud taget. Hon förtjänar inte det hat hon får hela tiden. Människor borde låta henne vara och sluta spekulera.

     Håller med dig, men samtidigt är hon så öppen på sin blogg vilket alltid kommer resultera i att folk spekulerar. Om hon tog en paus från bloggandet tror jag att hon skulle må bättre eftersom det då inte var en skara folk som spekulerade, dömde samt antog saker.

      Förstår vad du menar. Men jag tror hon vill använda bloggen som en typ av safe place där hon kan dela med sig av tankar som hon inte vill prata med sina närstående om. Och hon tror nog att människor ska förstå henne istället för att göra narr av henne.

  Preach! Alltså tack och lov för denna bloggen, har läst Svenskabloggare ett bra tag och tyckt om hennes blogg men ibland så undrar jag hur hon tänker… Sen får man ju så klart inte ge konstruktiv kritik heller för då får man folk efter sig i kommentarsfältet.
  Jag reagerade först när Svenskabloggare valde att börja skriva om Tyra igen efter ett uppehåll. Hon gick då ut i bloggen och sa att hon inte skulle skriva om Tyra mer (http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/inge-mer-tyra-i-denna-bloggen) där nämner hon även att kommentarerna blev väldigt vidriga och att hon inte ville bidra till näthat. Kändes rätt hälsosamt då det är rätt tydligt att Tyra inte mår bra. Sen några månader senare när det varit brist på saker att skriva om väljer hon helt plötsligt att skriva om Tyra igen. Hur desperat får man bli egentligen? Hon vet ju mycket väl att Tyra genererar material och kommentarer då folk har rätt starka åsikter när det gäller Tyra. Ok om det gått en tid och Tyra mådde märkbart bättre men det var ju tydligt att hon endast började skriva om Tyra igen för att förbättra statistiken. Blir så oerhört äcklad av att se folk gotta sig i detta.

  Sorry för en klump av text, haha

  Det stämmer ju inte att hon började skriva om Tyra igen pga ngn statistik. Anledningen var att Tyra öppnade upp sin vanliga blogg igen. Hon hade bara hästbloggen under den period som skvallerbloggen inte skrev om henne, och det pga att hon skrev om hästar, och inte ville skriva om privatlivet.

  När Tyra började skriva privat igen och öppnade tyra-bloggen igen så fanns ingen anledning att inte skriva om henne. Tyra hotade Sandra flera gånger så hon inte skulle skriva om henne. Sandra skrev om henne igen och skrev att hot inte lönar sig.

   Då har vi uppfattat det olika. Madelene skriver ju själv i det inlägget att det ej handlade om hot som hon valde att sluta skriva om henne. ”Innan det kommer in kommentarer så kan jag berätta att jag inte raderat eller tagit detta beslut för att hon hotat mig på något sätt utan jag tror hon behöver ta tag i sina problem.” Och sedan skriver hon om hur folk näthatade bland kommentarerna mot Tyra. Detta görs ju fortfarande och hon valde ändå att börja skriva om henne igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *