11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har lyckats undvika låten genom arts ränta av radion. Kräks i munnen av den ursäkten till ”musik”.
  En tanke jag haft, då och då gör bloggare sina instagram privata, dvs låser dem för folk som inte följer dem. Dennis M gör det regelbundet, likaså Dessie och nu har Tyra gjort det. Är det ett knep för att få upp antalet följare? Hoppas på att fler vill följa snarare än bara titta utan att följa, typ vad för hemligt håller de på med? De verkar velan mellan att vilja ha den öppen så att alla kan se deras ”fantastiska” liv och att tvinga folk att följa dem så att de får mer underlag för reklam.

  Svara

  Tänk dig detta inlägget skrivet av en man gällande två kvinnor istället. Lika fräscht då?

  Svara

   Utlovar man nakenchock så gör man.. =)

   Svara

   Nej inte riktigt men det borde vara. Om två snygga tjejer uppträder med en låt som heter Bada Nakna, hintar i media om att de ska näcka på scen och sedan avslutar det hela med att dansa i bikini vore inlägget ovan inte så konstigt egentligen. Hela poängen med deras PR spel är ju att flörta med den kvinnliga butiken, sina muskler och bar hud. Men vi ser fortfarande mäns sexualitet och kvinnors sexualitet på två olika sätt. Kvinnor får vara sexiga utan att kritiseras för det men män, särskilt äldre män, får inte uttrycka sin uppskattning för den sexigheten på samma sätt som kvinnor får om män. Varför är det ok för tjejer att dregla över ex manliga strippor i Mad Mike men män som går på strippklubb demoniseras?

   Svara

    @HJ: Exakt! Dubbelmoralen frodas ofta i denna fråga.

    Utan att jag vill lägga mina värderingar på någon annan så anser jag det lika osmakligt att obejtifiera män som kvinnor.

    Svara

     Osmakligt om det är oombett men gör man en låt som heter ”bada nakna” och näckar (nästan) på scen så är det nog oundvikligt att man blir objektifierade. 🙂

     Svara

      HJ: Instämmer!

      Jag personligen tycker dock det är sorgligt från båda hållen oavsett vem som bjuder upp till dansen, den som objetifierar eller den ställer upp som frivilligt objekt. Men det är jag det.

      Svara

   Ja, om det lovats att det ska bli nakenchock. 🙂

   Svara

    Sassa: Du är det gyllen undantaget från det flesta andra, framförallt tjejer. 😉

    Svara

  Jag jobbar på förskola och har hela veckan fått ha diskussioner om varför det inte är okej att ta av sig kläderna och hoppa nakna i soffan, fast Samir och Viktor tar av sig kläderna på scen. Barnen sjunger för övrigt ”för vi ska baka nakna på Sveriges torg” 😀

  Svara

  Skicka Samir till en stylist ochhh talpedagog.. Det vore det bästa sättet att fira – för oss alla. Just d jah, släng in lite medieträning och ett par lektioner i hyfs och uppförande så kanske årets ”sommarplåga” kan vara ursäktad.. Eller??

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.