Vem är egentligen Doris?

Det diskuteras hej vilt inne på Tyras hästblogg om lilla Doris – världens sötaste minipålle.
Många undrar var hon kommer ifrån, hur hon hamnade hos Tyra ect och jag tänkte räta ut de frågetecken likt en simhoppare på väg mot vattenytan. Plask.

Doris förekom för första gången i bloggen den 25 maj 2013 i det här inlägget.
Många frågar sig om det var så att Tyra stal henne från de förra ägarna men jag är relativt övertygad om att så inte är fallet.
Jag troooooor att de förra ägarna hade hittat till Tyras hästblogg på de här 3 åren som Doris förekommit på bilder var och varannan dag och krävt tillbaka sin häst om Tyra knyckt henne.

En lite mer omfattande utläggning om vad Tyra menar med ”tog henne” skulle kanske vara bra men jag är rätt säker på att det står i bloggen men inte ens JAG har tid att plöja 3 år av bloggarkiv dena ljuva måndag.

Men nu är mysteriet löst.
Detektiv Bloggbevakaren tackar för uppmärksamheten.

kissie
w2

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Apropå Tyra så erkände hon på bloggen 11 februari att hon handlat på Primark och New Yorker när hon var i London. Det fanns ju kassar från Primark på bilden från hotellrummet vilket vi tidigare kommenterat här.
    Hon har visat kläder i bloggen som är från New Yorker och Primark och man har svårt att tro att hon skickat Andreas att handla.
    Så frågan är väl hur dödssjuk hon var. Kanske tog hon något stärkande så hon orkade handla?

    Finns även en liten text om henne här: http://ridingbytyra.se/2016/01/11/doris/

    Jag har också funderat på det. Såg en kommentar på hennes blogg för länge sen, hurvadetnudå… En kvinna undrade var Doris stod uppstallad för att hennes styvbarn som är Doris riktiga ägare ville hälsa på. Doris heter enligt kvinnan Vilda eller om det möjligen var Wilda. Tror jag. Åh, jag vet inte hur man söker bland gamla kommentarer i hennes blogg. Det här var när bloggen hette tyrashastar och folk kommenterade genom Facebook eller vad man ska säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.