Här får ni hjälpa mig..

Herregud, Nellie!
Måste du ha haft så många hästar och måste de vara så lika varandra? =)

Jag har gjort en sammanställning av alla Nellies hästar – precis som jag gjorde med Tyras – men jag är inte säker på att jag fått det rätt.
Har jag några trogna Nelliefans här inne som kan kasta ett öga hitåt och säga om jag fått det rätt?

gevaliakoll
bellmankoll
thonnakoll
stellakoll
sagakoll
ozzykoll
laissakoll
hildakoll
elviskoll

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tack för inlägget! Du har glömt Black Trump som Nellie lånade av Isabelle (har glömt efternamn) ett tag, men annars tror jag att det är rätt. Som sagt, tack!

      Du har glömt Julia Sjöströms Katinka som Nellie red ett tag också.

      /Ida

      Mhmmmmmmm….. jag menade ju bara hästar som hon ÄÄÄÄGT! (hehe) Men tack för att ni är så grymma och engagerade… det gör ju hela min blogg… =)

    Snaaaaaaaaaaaaaark vad hästar är tråkiga att läsa om

      Fast GNÄÄÄÄÄÄGG vad de har mjuka mular att pussa på!!!!!!

        hahaahahaa så jävla bäst är du Bloggbevakning xD

    Zamina har hon också 🙂 o några bilder va på fel häst, men kul inlägg 🙂

      Exakt… många av dem ser ju likadana ut!!! VA FAAAN! =)

    Jag är inte insatt i hästvärlden men läst mycket kommentarer på den andra skvallerbloggen om att Tyra byter hästar ofta. Det gnäller läsarna på, men varför gnäller inte folk på denna tjejen då? 🙂 jag kan som sagt ingenting om sånt, ddet var en spontan tanke.

      En anledning kan vara för att Nellie gått från ponny till storhäst (flera av hästarna Nellie haft är B-ponnys vilka hon nu är för gammal för att tävla). Nellie siktar på att tävla utomlands och då får man inte vara äldra än 16 enligt internationella regler. Därför byter man ofta ”upp sig” tidigare för att ha lite tid att rida ihop sig innan man fajtas på de större tävlingarna. Dessutom har fler av Nellies hästar ”gått i arv” till lillasyster Smilla vilket gör att det inte blir samma slit och släng som hos Tyra.

      En personlig åsikt kring detta är också att Nellie ofta sliter mer med sina. Bellma t.ex. har jag förstått var riktigt svår och säkert en ponny många hade gett upp, men Nellie har slitit ändå för att det varir det hästmaterial hon haft. Nu är hon så pass framgångsrik att hon köper sina egna hästar och jag upplever att hon ger alla hästar en chans när de väl är inköpta och inte rusar in i köpen innan dess. Där vinner hon mycket respekt hos mig (som om Nellie var tvungen att ha min respekt och mitt godkännande…).

        Ok då förstår jag 🙂 jag vet absolut ingenting om Nellie, har inte ens besökt hennes blogg. Tyra är ingen blogg jag följer heller. Var bara nyfiken, så tack för svaret! 🙂

    Alltså Hilda måste va den finaste hästen någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.