Kan någon förklara?

maxresdefault

Alltså, det här med Odd och hans desperata jakt på framgång som inte är kopplad till hans fru – kan någon förklara vad det är som pågår här?

Först chockar han oss alla – och vår hörsel framför allt – med att försöka sig på en sångkarriär.
Han vill vara med i Melodifestivalen, skaffar sig en sångpedagog OCH producent och det enda som saknades var en spöksångare för att vi skulle ha ett nytt Milli Vanilli – Spångberg style.

Alltså, mina öron! Jag var nära att hugga mig själv i öronen med närmaste penna när Spotify började spela detta arma stycke musikliknande smörja.
Låten, rösten, uttalet? Men nej…
Det var fruktansvärt att lyssna på – det ska jag inte sticka under stol med – men har man en passion för något så tycker jag att det förtjänar respekt även om det kanske inte alltid är så bra.
Men det kom EN låt, ett negativt besked från Melodifestivalen och sen…inget mer…tystnad..
Ingen passion – ingen respekt alltså. Bara ett desperat försökt till…ja…jag vet inte…

Helt plötsligt dyker han upp på uttagningarna till Sveriges Mästerkock.
– Hej, jag heter Odd och nu vill jag bli kock i stället. Musiken gick inte så bra så jag tänker att jag testar det HÄR tv-programmet istället. För visst har inte Blondinbella varit med här?

Det går ju inte att varken ta honom på allvar eller respektera det han åstadkommit när det bara skriker desperation om honom.
Vad är den här grejen med att han bara SKA lyckas med något där han inte bara är Odd – Blondinbellas man?
Du är Gillis och Sallys pappa och stora hjälte – räcker inte det?

Jag ger mig fan på att om han fick chansen att bryta nacken i Gladiatorerna så skulle han ta den – om det innebar att han kallades Gladiator-Odd istället för Blondinbellas Odd.

Eller är han rent av ett konstprojekt? 

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Ett konstprojekt” – hhahhahahha briljant!

  Har svårt att förstå mig på Odd. Är hans handlingar små desperata försök att styra över sitt eget liv? Det verkar ju gå rätt fort i Bellans svängar. Hoppas han är nöjd bara!

  Ska bli intressant att se hur han kommer att klara av sitt nya jobb nu från 1 mars.
  Det blir naturligtvis en stor omställning för lilla familjen på ön när Odd måste ge sig iväg till ENT.Networks på morgonen istället för att gå och dra hemma i stylade villan.
  Jag förmodar att arbetsplatsen ligger i TV4-palatset vid Lidingövägen/Tegeluddsvägen så Odd kan faktiskt cykla till och från jobbet. Lilla frun kan använda familjens BMW eftersom det är hon som betalar.
  Jag önskar självklart Odd lycka till men jag har mina onda aningar angående jobbet. TV4 är ett getingbo med mycket intriger och Bonnier som ägare är nervöst krävande. Dessutom håller TV4 på att säga upp folk i sin säljorganisation och borde faktiskt ha anställningsstopp tills de besatt lediga poster.
  Men, men. Odd har väl fått jobbet på grund av sin gedigna erfarenhet från ”content marketing” och sociala medier. Dessutom har han erfarenhet från TV t ex Efter tio, från underhållningsbranschen, musikproduktion och från Sveriges mästerkock. Självklart att grabben fick jobbet!
  En sann multikonstnär och renässansmänniska denna Odd! Får se nu hur han tar karriären vidare mot nya höjder.

   Jag glömde att nämna att Odd också är en bejublad YouTube-stjärna. Hans insatser för Libero i den hyllade långköraren Gravid vecka för vecka som rullade i över ett år (världsrekord i graviditet för människor) förtjänas att påpekas.
   Han har också i sin tidiga bloggkarriär gjort en del mycket uppskattade videoproduktioner på Videofy bl a med matlagning av både köttbullar och chili.
   Odds insatser som skådespelare har med rätta jämförts med Per Morbergs i Rederiet.

  glöm inte att han försökte sig på ett vin med!! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *