Så himla omogen!!

img_8694-720x950

Dessie och hennes väninna med det konstiga/unika/annorlunda/speciella/ovanliga – välj det som känns bra för dig – namnet gick på lokal igår och nu för tiden duger det inte med Retro Bar och andra ”fjortishak” utan de gick på Nosh & Chow. Jo jo, flott ska det vara..
– Men det var ändå bra trots att det var fullt. Det var lite äldre människor där vilket jag gillar, förlåt men jag tål inte ställen där det är fullt med 18 åringar. Det är en helt annan stämning och blir så mycket mer otrevligare när det är ett ställe för 18 åringar.. Jag tror att det har med mognaden, att många 18 puttas och är lite mer livliga. Menar inget illa, utan det är nog många som tycker så, därav att dom också har vissa åldersgränser satta.

Förlåt, men hur gammal är Dessie? 19?
Orkar låtsas vara så mogen hela tiden.
Mogen är trist. Mogen betyder nästan rutten.

Jag bejakar barnet i mig. Det är därför jag bara äter M&Ms i jämna antal och fortfarande frågar min sambo om han vill dra mig i fingret.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldigt onödigt att referera Nnabintou till ”tjejen med det konstiga namnet”.

    Dessie har ju alltid försökt leka vuxen! Hennes förra bf var väl typ 28 när hon var 16, väldigt ledsamt. Hade dödat för att slippa vara vuxen, haha.

      Håller med om att det var onödigt att skriva ”tjejen med det konstiga namnet”. Skriv bara ”Dessies vän” isåfall?

    Fast hon har ju ett konstigt namn med svenska preferenser mätt. Stavningen är konstig. Inget illa menat om personen.

      Men då kanske vi ska sluta ”mäta med svenska preferenser” om namn utanför föredragna (var det verkligen det du menade?) mått blir kallade _konstiga_. För att förtydliga lite, skulle du tycka det var kul om folk kallade dig F-personen? Den med så tokigt, annorlunda namn så vi inte ens orkar ta reda på hur det stavas?

        Inga problem om någon hade valt att kalla mig ”F-personen” om jag stavade mitt namn Ffrans eller liknande. Det hade varit en konstig/rolig/weird stavning i Sverige… För att förtydliga lite.

          Ja du förstod inte resten av kommentaren?

        Vi bor i sverige/norden what ever du villa kalla det. Det är knte så konstigt att man refererar till svenska ”mått”.

          Jaaa, och svenskan såg ut på ett helt annat sätt på 1800-talet t.e.x. Saker och ting förändras, och Nnabintou kan ju vara lika svensk som vem som helst – bara att ni vill sätta en gräns där hon hamnar utanför p.g.a. hennes namn.

            Det är väl ingen som säger att hon inte kan vara lika mycket svensk som vem som helst?

            ”med svenska mått mätt” herregud… kan ju inte behöva copypaste varje komentar jag svarar på för att ni spelar korkade.

    Har inte dom varit osams väldigt länge?

      Jo sant, men de verkar ha hittat tillbaka till varandra. Enligt Dessan var väl N ute på tunn is å festade för mkt, lite omoget så där… Nu är de dock i samma fas i livet… Typ…

    Men herregud. Först kommentar om the weeknds locs och nu om hennes namn. Fräscht, verkligen. Lovar att du är en sån där ”hallå asså jag är inte rasist, men”….-människa. uuurgh.

      Menar du att hon är en rasist för att hon kommenterade en snubbes hår och att ett namn var konstigt? Det verkar ju vara du som är rasist som kopplar konstiga frisyrer och namn till svarta människor. Har inte framgått nån koppling till svarta människor i hennes text utan det var du som drog den slutsatsen vad jag kan tolka av ditt svar. Nu snurrade du till det.

    Två inlägg på raken där du är sådär härligt smygrasistisk mot svarta? Ok.

    Tråkigt att de senaste inläggen har en sån elak underton… 🙁

    Får jag fråga vart bloggbevakning är rasistisk? Det är inget rasistiskt i att kommentera någons namn eller någons hår bara för att det är en svart person som bär namnet eller håret. Nu får ni väl ändå skärpa er!

    Och DÄR… slängdes ”rasistkortet” fram igen! Jag börjar tröttna på att det tas fram i alla lägen.

    Jag har själv ett namn som ingen kan stava till. Skulle inte bli ett dugg KRÄNKT om någon kallar mig något annat. För det ÄR ett konstigt namn.

    Men herregud hon har ju ett konstigt namn! Nu får ni fan skärpa er! Rasist hit o dit! Sverige är verkligen påväg att försvinna! Konstigt att de ALLTID är rasistiskt åt bara ett håll!

      Precis! Himla konstigt också att begreppet rasism urvattnas mer och mer. Använd det där det verkligen passar.

      Haha, det är inte konstigt eftersom rasism bara går åt ett håll?
      Jag förstår att alla inte har en djup rasistisk analys, men att kalla det att folk drar ”rasistkortet” ger mig rysningar ändå ut i fingerspetsarna.

        Rasism går åt alla håll. ALLA kan vara rasister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.