KLIV AV SPÅRET!!!

tågkoll

Vad är det med bloggbrudar och det här med att envisas med att fotas på tågspår?

För det första – det är förbjudet.
För det andra – spåren må vara avstängda men det vet inte alla de hundra tusentals småbrudar som läser era bloggar och som kanske vill ta lika coola bilder och kliver ut på ett spår som faktiskt används och blir mos.
För det tredje – DET ÄR FÖRBJUDET!
Och för det fjärde – det är så jävla urbota dumt och provocerande OCH faktiskt kränkande(!) mot människor som skadats själva eller som har nära och kära som drabbats.

Fota gärna dig själv på en strand, på en häst, hängandes i knävecken från Eiffeltornet eller på månen med KLIV AV SPÅRET!

tåg4
Läs artikeln HÄR.

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    tack för att du tar upp det här!

    Mycket jobbigt när jag själv velat ta livet av mig, genom att just hoppa framför ett tåg.

      Vad glad att jag är att du inte valde att göra det och att fortfarande finns här hos oss! Kram!!

    Kan vi snälla ta en tyst minut för alla tyras mjukiskläder?…. Så, låt oss nu bränna upp dom och gräva ner dom så långt ner i marken att dom återvänder till Kina.

      Hahah äntligen någon som tänker likadant! Asså fy faan vad ful stil hon har, jaja alla har olika still och smak. Men hon ska inte säga hon är modebloggare när hon visar 99% mjukiskläder

    Tack för en väldigt interesant ämne. http://polisenvillhjalpaoss.blogg.se/?tmp=867488

    När jag var ett litet emo-kid (cirka 2006) så tog vi, vad vi tyckte var, artsy bilder på tågspåren och vi tyckte att vi var fett coola. Vi var dock 13-14 år och hade noll konsekvenstänk. Att man som vuxen man väljer att göra samma sak visar bara på en förbluffande dumhet och aningslöshet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.