Vad är det för fel på folk?

Untitled
Untitled

Lady Dahmer, vår frispråkiga, rödhåriga donna som brevväxlar med seriemördare – för den som undrar vart namnet kommer ifrån – delade en bild på Facebook idag som fick mig att tappa hakan.

Jag läste själv artikeln om att samsovning med barn kan påverka deras känsla av trygghet och så var det bra med det.
Men tydligen inte för den här personen – författaren av den sjukaste lapp jag någonsin sett – som känner sig så till den milda grad provocerad så han skriver ihop en lapp som säger SÅÅÅÅ mycket mer om hen(!) än om Anders Holmqvists fru.

Hur jävla sjuk i huvudet är man om man kopplar samman amning och att sova med sina småbarn till sex och andra perversiteter?
”Takes one to know one” brukar jag säga..

Men.. för att detta inlägg inte bara ska vara ilsket så tänkte jag dela med mig av en anektot från natten samsovande mellan mig och min sambo.
Han måste ha drömt några riktigt vildsinta drömmar för ett tag trodde jag att jag delade säng med Golden Retrivern i klippet här nedan
Jag var tvungen att väcka honom till slut för jag höll på att skita på mig varje gång han började jaga sina drömmars tennisboll och jag precis slumrat till.

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag håller med om att det är sjukt men nu är det på detta viset att LD själv har erkänt att hon ammat lite bebis och samtidigt haft ”mjuksex” bakifrån från sin man, så att….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.