Skärmavbild 2016-02-26 kl. 20.05.16

Dessie har beslutat sig för att gå vidare i sitt liv utan Simon.
Att fatta ett sådant beslut är överjävligt jobbigt oavsett om man har barn eller inte och det finns ingenting man kan säga för att göra det hela lättare för Dessie. Däremot finns det en jävla massa saker man kan säga för att hälla bensin på elden men varför?

Att erkänna – efter ett så pass turbulent förhållande så Dessie och Simon haft – att de går åt två håll måste var så jävla jobbigt för de både eftersom vi alla vet vad som komma skall men här vill jag faktiskt flasha mitt ”vuxenkort” och säga – time out!

Dom har ett barn.
Detta barn är viktigast i världen för dem.
De hade en familj.
Denna familj finns inte mer.
De måste skapa sig en ny verklighet.

Dessie må vara villebråd för er men gå och tugga nån annanstans. Googla på mig och allt jag gjort tidigare men lämna henne i fred!
Ni kommer ha att göra – garanterat.

Men lämna Dessie ifred.

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hej, kan du snälla fixa tillbaka bloggen som det var förut?
    Förut behövde man bara skrolla ner för att se hela inläggen, men nu måste man klicka på läs mer… Jobbigt att behöva gå tillbaka sedan, snälla fixa som det var förut.

      Jag har inte ändrat ett dugg.. vad hääääänder?

        Whuut? Så är det inte för mig! Jag ser hela inlägget i ett nafs jag! Läser via dator. Kanske värt att nämna. Så jag gjorde det. Baam.

    Jag läser på IPad och allt ser normalt ut.

    Men vem är duuuu? ?

      Hehe, bläddrade lite längre ner och såg visst… Sorry haha ☺️

      Jaaa vem är du? Vilket namn ska vi googla på? ??

    Jag hade också det problemet med ”läs mer” men plötsligt försvann det?

    Vete 17 om jag ska tro på det här med deras separation eller inte. För bara några månader sen skulle de ”inte vara ihop men bo ihop” och sen en vecka senare var allt frid och fröjd och puttinuttiga bilder. Jag är extremt cynisk till bloggares förmåga att skriva vad som helst för att få in läsare på bloggen, speciellt Dessie.

    Tråkigt beslut. Det har låtit senaste veckorna som om det var förlovning på G och husdrömmar. Och något av inläggen var väl att hon ville vara mammaledig igen och en till bebis?

    Det är sjukt jobbigt separera när man börjat bygga ett liv tillsammans. Kan tänka mig hon kommer få en drös omogna och hatiska kommentarer om detta på sin blogg från de som inte behövt uppleva jobbiga separationer och från människor som verkar gilla att sparka på någon som ligger.
    Jag tycker de tar ett moget beslut. Fungerar det inte mellan mamma och pappa som par är det mycket bättre för Theodore att mamma och pappa är vänner och kan dela upp livet på ett sätt som fungerar för deras familj.
    Så mycket värre där par ska endast ”hålla ihop för barnen” och det slutar med att de inte tål varann och det blir istället till slut en nasty separation….

    Kan inte vara ett lätt beslut. Inget fan av Dessie, men kan bara tänka mig hur jobbigt hon måste ha det nu. Hon (och S) verkar verkligen sätta sitt barn i första hand i detta, och kan bara säga att jag fått ny respekt för henne.

    Här finns sanningen bakom de där så kallade strutsjackorna som varenda bloggare bär: http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/nyheter/strutsar-dodas-for-att-bli-lyxprodukter

    Se inte filmen ni som är känsliga.

      Samt annat också förstås utöver jackorna.

      Vidrigt att människor använder sig utav produkter som är resultat av en massa djurs lidande. Snacka om självupptagna egoister ?

        Eller hur Alice ?

    Åh nej! Säg inte att du också ska skydda vissa bloggare nu. Räcker det inte med censursandra? Jag gillar ju att läsa folks genuina åsikter, inte massa lull lull :,(

      Absolut inte men jag är faktiskt kapabel till att göra det utan att framstå som en jävla fitta och orden ”gör om – gör rätt” gäller även mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.