4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bloggtorka? Svårt kanske att upprätthålla ”massor av inlägg per dag”? Men du, stressa inte för det är bättre med kvalitet än kvantitet – jag kommer att fortsätta läsa din blogg ändå och förhoppningsvis kommer även dina övriga läsare att göra detta. Om det börjar dyka upp inlägg som detta så tror jag att du riskerar att förlora både en del etablerade läsare och de som klickar in för första gången och deras första intryck av bloggen blir ett sådant här inlägg. Vill inte vara negativ och hoppas att du tar detta som konstruktiv kritik för jag gillar din blogg för övrigt.

    Till skillnad från Eva så gillar jag sådana här inlägg precis lika mycket som dom andra du skriver, det är det som gör din blogg till det den är. 🙂

    Mystisk hand där bakom Paow. Ser ut som om den ska knacka Paow på armen och sedan försvinna

      Eller den klassiska ”hover hand”-manövern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.