Odd når nya bottennoteringar..

Skärmavbild 2016-02-28 kl. 12.50.38

Sen Odd gick ut med att han fått ett nytt jobb på TV4 Ent – kanalens nya satsning inom talent och sociala media så har Odd publicerat 15 st inlägg och godkänt kommentarer på 0 st av dem.

Jag vet att Odd inte varit någon jättefrekvent bloggare tidigare men detta måste ju vara någon slags rekord i inaktivitet?

Tror ni Odds blogg kommer överleva den här torkan eller är det hans sätt att fasa ut bloggen innan han börjar sitt nya jobb?
TV4 Ent känns ju som glasklara konkurrenter till United Influercers så det vore ju inte ett helt otänkbart krav från den nya arbetsplatsen att han inte kan arbeta för båda parter.
United Influencers är nog inte heller helt nöjda med det här upplägget kan jag tänka mig – tror ni de tagit alla Odds kommentarer som gisslan?

Ser ni också fram emot eventuella fritagningsförsök av Odds kommentarer?
Vad tror ni? Säpo eller nationella insatsstyrkan?

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är väl rimligt att anta att Odd inte kommer att fortsätta med sin blogg hos United Influencers när han börjar jobba för TV4-gruppen dvs 1 mars.
    Jag kommer då inte att sakna Odds blogg och om han fortsätter att blogga på något sätt får jag väl kolla in och se vad det är.
    Nog tycker jag att det är lite konstigt att Odd fått jobb på ett ställe som ENT Networks när han varit och är en så usel bloggare. Behöver han inte t ex kunna skriva ganska bra svenska i det nya jobbet?
    Tala kan han säkert – tycker han har gjort bra ifrån sig i Nyhetsmorgon eller var det Efter tio? Han verkar vara en säljartyp och det var det han sysslade med på Adecco. Men kan det räcka för det nya jobbet?
    Är det kanske hans insatser som YouTube-stjärna för Libero som TV4-gruppen imponerats av? Eller de första tafatta videosnuttarna på Videofy kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.