Isabelle är ute och bryter mot lagen..

grafitti
grafkoll

Jag berättade ju i ett inlägg förra veckan att Isabelle skulle ut och leta upp lagliga grafittiväggar i Stockholm och jag kunde berätta att det inte finns några i Stockholm – än – och att det faktiskt är att bryta mot lagen.

Precis som jag trodde så verkar Isabelle inte vara speciellt välinformerad utan hon och hennes kille drog iväg och målade ändå och passar på samma gång på att hävda att väggen de klottrade på var en laglig vägg.

Om man nu ska göra något som är olagligt – hur dum är man inte om man sedan skriver om det på sin blogg?
Det är synd att det inte är olagligt att vara en idiot..

Straffet för skadegörelse är böter eller fängelse i högst ett år, vid grova brott upp till fyra år. Den dömda får också vanligen betala skadestånd.

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ledsen att göra dig besviken, men snösätra industriområde är privatägt och de som äger väggarna har gett sitt tillstånd till writers att måla där, det är inga konstigheter. Om du söker på snösätra så kommer du se att det förekommit events med flera tusen besökare därnere, något som knappast gått att genomföra om det varit olagligt. Nedskräpningen däremot, den är olaglig.

      Då tar vi dem för nedskräpning! Morr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.