Rebecca "Stella" Simonsson genom åren..

Här har vi en till som förändrats lite genom åren.
Jag fick en fråga om hennes förvandligen och gjorde en djupdykning i arkiven efter lite Rebecca Stella..
rebstellakol

.

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon sa i sin poddis med Isabel Adrian att hon inte förstorat brösten men nu blir jag faktiskt tveksam till om det är sant eller inte. Hon är mycket kurvigare idag jämfört med förr, då syftar jag på både byst och höfter men har hon opererat brösten?

    Svara

    Har hon gjort något med näsan också?

    Svara

    Näsan och brösten är garanterat fixade, löjligt när folk vägrar erkänna plastikkirurgiska ingrepp, stå för vad du gör!

    Svara

    Rebecca Guldbaggegalan 2012
    http://cdn01.nyheter24.se/2d6939510202021d01/2012/10/04/750963/ste_guldbaggen_2_7028571.jpg

    Rebecca 2015
    http://cdn03.nyheter24.se/96985af40102020000/2015/02/02/1037428/stella.png

    Har svårt tro det enbart skulle vara BH eller inte BH som skapar den skillnaden….

    Svara

      silikon så det visslar om det

      Svara

    Näsan, läpparna och porslinständer har hon berättat för länge sen i intervjuer, resten blånekar hon ha fixat med. Lustigt hur vissa människors fett med åren drar sig automatiskt från mage och lår till tuttar och rumpa 😀

    Svara

    Svara

    Finns det verkligen nån kvinna i Sverige som inte ser att hon både opererat brösten och fixat rumpan? det är ju ingen nyhet att killar inte är så bra på att se vad som är fejk och äkta, men jag förstår inte att det verkligen finns tjejer som tror att hennes rumpa kommit till genom träning (snacka om att skapa träningsångest för tjejer), speciellt om man sett gamla helkroppsbilder på henne i bikini.

    Svara

      Jag förstår verkligen inte detta med att operera in implantat i rumpan.
      Läste om en stackars tjej i USA som hade gjort squats på gymmet och rumpimplantaten sprack. *fy faaan vad läskig känsla*
      Personligen hade det känts väldigt konstigt lägga in implantat i kroppen. Särskilt om jag sedan skulle gå och hävda att det är naturligt.
      Varför ljuga?
      Sen finns det ju de som gör dessa operationer där fett transplanteras till andra kroppsdelar. Suger ut fett för att minska låren och sprutar in i rumpa och bröst för att göra dem större.
      Och sen säger att de ”inte gjort något, min kropp är naturlig”

      Ja… det är ditt eget fett ju så det är ju sant så långt men det hade inte magiskt vandrat upp till dina boobisar om du inte fått hjälp av farbror doktorn, liksom…..

      Svara

        Hahah tack för att du sa det jag tänkte. Det är ju uppenbart att näsa, bröst, rumpa och läppar är fixade men jag tänker bara Good for her! Hon har ju faktiskt ingen plikt att gå ut med det offentligt tycker jag.

        Jessica: de flesta fixar idag rumpan med fettransplantationer. Man suger ut fett från mage/lår och sprutar in i rumpan. Den får en fin form utan att man behöver gå igenom allt det jobbiga med implantat, dessutom är det oftast billigare. Tippar på att det är detta Rebecca gjort (och de flesta kändisar som plötsligt har en squat ass).

        Svara

          Jag vet 🙂 har läst om de där metoderna spruta in fett. Verkar ju vara det Kim K (och många fler) gjort när hon fixade sin rumpa eftersom hon stolt i sitt program gjorde en röntgen för att bevisa hon var helt naturlig.
          Bilder before and after fame talar ju ett annat språk. Man går inte från platt rumpa till basketboll bara sådär xD
          Den tjejen jag läste om hade gjort det hos någon kirurg som var lite sisådär…. tänkte också: men känns det inte när man sitter?? Borde det inte kännas som att sitta på ett par ballonger?
          Kan inte få Nicki Minaj bilden ur huvudet…
          http://topinfopost.com/wp-content/uploads/2014/10/nicki.jpg

          Tror spruta in fett hade jag gjort om jag fått för mig såna stolleprov hehe :p

          Tycker inte det är någon big deal folk opererat sig. Är ju så många som gör det idag så det är ju inte chockerande längre så hon behöver smyga med det.

          Svara

    Tvivlar på att mycket på den där människan är äkta. Näsan, läpparna, tuttarna är garanterat fixade & jag tycker hon blivit mycket kurvigare nertill också.

    Svara

    Heja dig! Kul att du gjorde ett inlägg av mitt tips! Jag googlade själv runt lite på bilder från hennes tid i Sunblock och jämfört med bilder från nu, och vem som helst kan se att hon har lagt in något i höfterna/rumpan.. Från att då va en hyffsat nätt tjej till att ha värsta kurvorna några år senarr – utan att gå upp i vikt på övriga kroppen? Njaa..

    Svara

    Jag tycker ögonen förändrats med, de är mer ”kisiga” nu. Är det något man kan fixa? 😮 Känner samma med Megan fox, att hon fått kisigare ögon.

    Svara

      Youtub:a på ”Tyra Banks Smize Eyes” så får du se vad Megan/Stella håller på att fåna sig med 🙂

      Svara

    Googla Rebecca Simonsson och scrolla långt ner bland bilder så ser ni hennes gamla knubbiga näsa i även profil. Hon har gjort 3 näsoperationer. När hon tidigare sagt att hon inte gjort brösten så hade hon inte det utan det var nog bara 2-3 år sedan. Rumpan har hon sprutat in fett i och senast även i höfterna. Hon opererar sig om igen hela tiden. Det är sorgligt att se hur någon som från början var riktigt söt aldrig verkar tycka att hon duger utan måste lägga sig under kniven, sen förneka det samtidigt som hon uppmuntrar tjejer att vara sig själva. Sorgligt.

    Svara

    Vill tillägga att jag tycker hon är skitsnygg nu också men innan hade hon ett så unikt utseende och riktigt söt var hon, det är synd att den tjejen med det unika utseendet inte finns att hitta längre och att hon inte själv lyckats ”vara sig själv” utan uppenbarligen tycker hon inte att hon duger som hon är. Det är ledsamt 🙁

    Svara

    frågan är vad har hon inte fixat? märklig ytlig värld som lever i illusion. Allt är så falskt att sanningen stör

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.