Vi dyker ner hos Mogi ett tag.

image

Mogi – eller Malin Richardson som hon egentligen heter – drev bloggen www.mogis.se som nu bytt namn till www.afashionistasguide.com men jag väljer att fortsätta kalla henne för Mogi för det är så hon är känd i bloggvärlden.

Samtidigt som Blondinbella, Kenza, Stina Lee och Foki blev stora så fanns även Mogi där och till den första BloggAwards så var hon en av dom som hyrde och åkte limousin till galan.
Hon hängde runt de stora bloggarna ett tag men fasades ut till sin egen sida allt eftersom åren gick.

Hon började använda en massa påhittade ord i bloggen som hon gjorde till sin grej – typ Mogis ordbok.

image

2011 lanserade hon en egen smyckekollektion tillsammans med företaget Syster P och hon styrde även om bloggen till att handla om att hon själv reser runt och testar och utvärderar lyxhotell och restauranger.
Under OS i London var hon inbjuden som gäst av Coca Cola att gå på olika tävlingar och blogga om det. 

Hennes företag Mogis AB ligger under hennes pappas företag och det är även på hans adress som hennes bolag är skrivet. Han sitter även som styrelseordförande i hennes företag.

Jag vet att det är många som undrar vart alla pengar kommer ifrån. Hon och hennes kille åker land och rike runt och lyxen verkar inte ha några gränser.
Hon anklagas även för att skriva de flesta av kommentarerna i sin blogg själv och hon har även tagit bort klocktiderna för när de lämnas.

Enligt Ratsit går varken hennes eller hennes pappas bolag speciellt bra så jag undrar verkligen vart pengarna kommer ifrån.
Hennes blogg är registrerad på bloggportalen men hennes statistik går inte att se.

Jag har fått en kommentar att hennes kille är lastbilschaufför men jag hittar typ ingenting om honom.

Vet ni något som jag inte vet?

image image



13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag hade för mig att hennes kille var typ någon slags prins eller furste eller något. Jag vet inte vad det kommer ifrån eller vad han skulle vara prins över, men jag vet att jag läst det någon stans. Himla säker källa, med andra ord 😛

    Pappan i den familjen har alltid haft ett bra jobb och rest (och flyttat) land och rike under årens gång. De behöll sitt hus i finaste delarna av bromma medan de flyttade runt i Europa.
    Mogis mamma har för övrigt alltid bara varit någon form av lyxhustru..

    Intressant.
    Måste erkänna att jag inte alls tyckte om den här bloggen i början, men nu – fan vad grym du är!

      Vad roligt! Kul att du gav bloggen en chans till.. =)

    Jag ställer mig verkligen tveksam till kommentarerna från ”Lina” och ”Anna”… Jag VET att Mogis inte alls har det så bra ställt som det verkar privat, men är en jävel på att skapa samarbeten och fakturera företag för att marknadsföra deras produkter/tjänster. Mogi lånar kläder från dyra märkesbutiker och fotas i dessa innan hon lämnar tillbaka dem. Hon hyr ut sig själv som ”recensent” av restauranger, hotell, flygbolag. Drömjobb dvs, men inte så lyxigt som det verkar.

      Ställ dig tveksam till det hur mycket du vill. Hon lånar säkert kläder och får gratis resor av hotell och flygbolag. Det jag pratar om är att hon alltid har haft det gott ställt utanför bloggen. Att hennes syster inte har blivit en storbloggare är jag dock förvånad över – eftersom att Jenny (längst ut vänster på högra bilderna) lyckats bättre än Malin, både rent ekonomiskt men även ”lyckligt”.

    Jag jobbar på ett av de lyxhotell i London som Malin varit och ”recenserat”. Hon praktist taget bombarderade pr avdelningen med mejl där hon tiggde och bad om gratisnätter till hennes ”jättestora” kända blogg. Tillslut gav dom henne en gratislunch för att få tyst på henne.

    Man kan ju undra varför hon bara har 12,4 K följare på Instagram… om hon nu är så ofattbart stor.

    Pojkvännen var (är?) också en del av ett ungt, svenskt entreprenörsteam med huvudsyfte att definiera smaken av rymden och därför lanserade – drum roll, plzzZ! – RYMDVODKA! Vodka som varit uppe i rymden och vänt!! Fantastiskt! Otroligt! Helt AH-aamazing!
    http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/entreprenoerer-landade-rymdvodka-855633
    Första batchen är limited edition =) Lyx!

    Håller med Helena ovan. Har en vän som arbetar på ett 5-stjärnigt hotell. Hon praktiskt taget mailar sönder deras marknadsavdelning om att få komma och bo gratis, äta, spaa, alt de har att erbjuda på hotellet helt enkelt. Har sett de mail hon mailar dem. Har en kusin som gått i samma skola som hennes kille. Kan meddela att han inte alls är någon rik prins, utan snarare tvärtom hans familj har levt på nästan existens minimum. Hon säger att han kommer från en stad som jag inte minns nu men det är inte sanningen han kommer från utkanten av den staden. Men den staden hon nämner låter såklart bättre.

    Hennes kille jobbar för det svenskägda champagnehuset Hat et Söner. Har självklart ingen aning om vad han kan tjäna men gissar att det är rätt bra då resten av Hat ET Söner-gänget är riktiga jetsetare och umgås med miljardärer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.