Montazamibrand.

Familjen Montazami har släppt ett klädmärke lämpligt nog kallat – Montazamibrand – och Sarah har lagt upp några bilder på sin blogg med ett urval från kollektionen.

En vit, oformlig tisha kostar 48(!) dollar.
De vill alltså att jag ska betala över 400 spänn för att få en t-shirt som ser ut som en t-shirt från HM precis innan jag slänger den.

Tydligen är det möjligt att sälja sand i Sahara – så länge man är en känd bloggare.

Sugen på att slänga bort dina pengar?
Look no further – klicka här!

Ps. Definitivt INTE ett sponsrat inlägg.

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läste du ”about us” på sidan? Roligaste på länge! Lång text om hur unika deras kläder är och hur plaggen representerar deras olika stilar och hur alla kvinnor kan hitta något som passar. Vilken entreprenör Maria är och hur hennes döttrar är proffsbloggare som måste vara ”on top of their fashion game”. Och sen går man in och kollar på plaggen så är det 18 st plagg, svarta/vita/grå t-shirtar, nån crop top, ett par byxor och så en klänning. Allt i samma färgskala. Och allt ser ut som om det kommer från H&M. ”Unikt”

  Jag köpte 2 st T-shirts på Ica Maxi för ett par dagar sedan.
  Jag brukar köpa när det är rabatt och man får köpa två billigare.
  I detta fall fick jag 2 st för 129 kr (ordinarie pris 158 kr för två).
  Det är ungefär vad jag tycker en T-shirt ska kosta.
  Betänk att firman som syr ihop en T-shirt där borta i Asien får
  kanske 15 spänn för en T-shirt och tjejen som syr får i bästa fall en
  krona till ris och drickbart vatten.

   Ja det är inte lätt att handla etiskt försvarbara kläder. Till och med företag som försöker hålla koll på sina underleverantörer i Asien blir lurade. Som vanlig konsument är det lögn att försöka hålla koll på om plagget sytt i Kina/Bangladesh/Indien är producerat under ok förhållanden eller inte. Att bara köpa kläder sydda i EU eller Sverige är inte lätt heller.

  Bara jag som funderar på varför jeansen är uppknäppta? Fanns de inte i rätt storlek?

  Sara montazami måste ha fyllt läpparna va? Kollar man tillbaka några år så är ju hennes överläpp jättetunn om man jämför med nu.

  Fantastiskt mycket skitsnack här.. Prova att glädja er för andras success så kommer ni må mycket bättre. Ni kan köpa vilka t-shirts ni vill, och ni har inte ett dugg att göra med huruvida Sara har fyllt läpparna. Bittra svenskar i ett nötskal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *