Get Foki-fied.

animee

Här om dagen var jag inne i city och promenerade förbi en affär som praktiskt taget skrek Fokis namn!
-KOM IN HIT!! BLI FOKI-FIERAD!!!!

Det är en Kawaiibutik som säljer allt från tights med regnbågar och enhörningar på till Dolly Style-liknande peruker i pastellfärger.
Den påminde mig starkt av de butiker Foki brukar besöka när hon är i Asien och är man ett fan av Foki eller ett fan av den här speciella kulturen så rekommenderar jag verkligen ett besök dit.
Den heter Kawaii och ligger på Gamla Brogatan – en tvärgata mellan Drottninggatan och Vasagatan – ungefär i höjd med PUB-huset.

Jag hann inte gå in den här gången men det får bli ett besök dit snart då min gudson som snart fyller 3 år älskar Hello Kitty och liknande prylar.
Moster CamCam skämmer bort – yesyes! Men det är ju mitt jobb som moster och gudmor, visst, visst?

LÄTT att vi ska ha matchande Hello Kitty-Kigurumis.

kollkawaii

OBS! Inlägget innehåller inte en enda AdLink så ni kan vara lugna.. =)

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillade helt klart den tidigare layouten på din sida bättre. Det blåa ser liksom billigt ut, och trots det blåa så är det otydliga gränser mellan inlägg och reklam. Det känns rörigt helt enkelt.

  Är det här i sammarbete med den där butiken?

   Yes – tydligen ska man ha en massa samarbeten som man inte skriver ut för att vara en ”riktigt” bloggare. Hehe.. Men nä, det står till och med under bilden att inlägget inte innehåller AdLinks.
   Jag gick faktiskt förbi den på riktigt på vägen till min frisör som ligger längre ner på gatan.
   Min frisör heter för övrigt ”HairCare Stockholm” och inte heller det är ett samarbete. Jag betalar själv med andra ord. Nej, ingen rabatt heller men bra, prisvärda klippningar. Jäääääää!!!!!

   Däremot kommer Tjocka hetsätarkatten skaffa ett eget adlink-konto snart där han kommer gästblogga och rekommendera alla sina favoriter. Storpack med kattmynta och liknande.
   För pengarna han tjänar ska han köpa rysk kaviar.

  Den är faktiskt riktigt rolig att vara inne och kolla i 🙂 Har goda kex också kan jag tipsa om! I alla fall finns det goda kex i butiken i Gbg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.