Dessie gör en Kenza.

lovsaa
Är det förresten någon mer än jag som drabbas av det så kallade ”white pant syndrome” så fort ni sätter på er ett par vita byxor? Att så fort ni sätter på ett par vita byxor så sätter ni i er någonting eller så spiller ni någonting på er eller så spiller någon annan någonting på er?
Vita byxor borde säljas tillsammans med ett par genomskinliga regnbyxor och ett storpack våtservetter för att vara funktionsdugliga.

10 bilder på en och samma outfit? 
Ja, hon är fortfarande inte uppe i nivå med Kenza men ett par närbilder på skärpets spänne och försprånget är ett minne blott.

Så här skriver Dessie själv om sin personliga stil:
”Men jag följer ju dock inte några trender eller typiska moden, utan jag kör ju alltid det som jag känner är bekvämt och snyggt.”//Dessie

Hmmm… vad konstigt att det som Dessan tycker är ”bekvämt och snyggt” antingen kostar multum, är någonting man bär i handen och designat av en känd designer ELLER finns att köpa hos närmsta H&M och/eller Gina Tricot.

Jag tycker sällan man ser Dessie i kläder antingen köpta på Stockholms Stadsmission där man kan hitta både snyggt och bekvämt för nästan inga pengar alls eller i Crocsbutiken – Nacka Forum – där bekvämlighet blivit lite av ett slagord.
Till och med Blondinbella har jag sett i foppatofflor och Tyra tar nog inte ens av sig sina när hon går och lägger sig.

Njaa, men det är gulligt att hon försöker.
Hon avslutar inlägget med en fråga till läsarna och även där försöker hon..
”Tycker ni det är roligt förresten med dessa outfitbilder och outfit tips som jag brukar lägga?”//Dessie

Åh, hon är SÅ nära! Hon lyckas skriva ihop orden outfit och bilder till ”outfitbilder” men jag antar att hon sedan tyvärr var alldeles för utmattad av detta mästerliga grammatiska tilltag att hon helt enkelt inte hade energi kvar till orden outfit och tips.

Jag tänker att – kanske, eventuellt, sannolikt och förmodligen – hade hon haft energi kvar till att skriva ihop de två orden om hon inte lagt så mycket av den dagliga dosen på alla dessa, nästintill identiska outfitbilder.

Ps. Inser precis innan jag ska publicera att det faktiskt rör sig om 2(!) separata inlägg. Men det är minst lika dumt – vem publicerar 2 inlägg på rad fyllda med identiska bilder?
Inlägg 1.
Inlägg 2.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du är ju faktiskt ELAK!!

    men det är jag med, för jag undrar varför hon har gjort munnen, näsan och hakan knallvita medan resten av ansiktet är solbränt?

      Men VAD gör du uppe så här dags? Uppe tidigt som attans eller har du rentav inte gått av inte gått och lagt dig än?

      Är hon väl inte? Hon kommer med kritik, bara för det är hon absolut inte elak. Hur hade världen sett ut om man inte längre fick lov att kritisera andra? Speciellt när det kommer till jobb. Inte kallar jag mina handledare för elaka när jag får retur med kommentarer (mao kritik) på mina rapporter på universitetet.

        Ganska säker på att ”J” var sarkastisk 😉

    Haha, älskar dina analyser av Dessie! Du lyckas fånga in de konstiga saker hon har för sig mkt bättre än andra skvallerbloggare. Hon har verkligen otur när hon tänker, ofta.

    Jag kan tycka att det känns konstigt att hon använder ordet MODE. Mode, för mig, är trender som kommer och går, i en allt snabbare takt. Varför använder hon inte ordet KLÄDER? Hon verkar gilla klassisk stil… en stil som håller i många år… och då är det inte mode.

    Skulle vilja höra din analys av Dessies inlägg om att hon och Simon fortfarande umgås rätt mycket (går man på middagsdejt med killen man precis flyttat isär från och spenderar hela dagen med honom?)? Samt att hon hållet på hintat om att hon dejtat någon. Känns som att det jag trodde redan från början stämmer, de gjorde aldrig slut, det var bara ett trick för bloggen.

    Och det nya sättet hon börjat ta sina bilder, snett nedifrån så hennes ben ser 3 meter långa ut.. Nej det ser ej naturligt ut

      Håller med! Ser så sjukt töntigt ut

    Men hur fräscht är det att köpa begagnat då?! Yikes!

      Ja, kanske om man köper någons bättre beggade trosor men det är det väl ingen som föreslåååååååååår..? Elleeeeeer?

    För att vara sååååå intresserad av mode, så har hon som vanligt absolut noll koll:

    N
    9 TIMMAR SEDAN
    SVARA
    Men alltså vadå ”jag känner på mig att det kommer bli riktigt inne i vår/sommar”? Det är konstaterat sedan länge att det är pastellfärger vi ska köra på nu. Likadant med de andra trenderna du ”känner på dig”.

    DESSIE
    1 TIMME SEDAN
    SVARA
    Jaha haha, och vart står det?

      Men nej, har dessie börjat hänga här inne nu också.

      Dessie, om till och med min gamla mamma vet att det är inne med pastell i vår så lär du också fått nys om det.

      Varför är det så viktigt för dig att (låtsas) vara först med allt??

    Alltså jag tycker hon klär sig fint men hon ser ju ut precis som alla andra tjejer i 20-års åldern i Stockholm, nothing special. Hon ska alltid vara så noga med att påminna om att hon inte följer trender utan klär sig i det hon själv tycker är snyggt, när hon säger det får det mig att tänka på denna scenen ur ”Djävulen bär Prada”: https://www.youtube.com/watch?v=Ja2fgquYTCg

    hahahaha såg den här videon på dessie av en slump
    https://www.youtube.com/watch?v=EyFDrf4ZUoE
    7:02 blir dessie intervjuad med sitt stora ordförråd
    HAHAHA vet inte om det är natthumor men hon kan inte ens använda eller uttala ”förutfattade meningar”

    Alltså hon kan få till sina outfits ibland, men hon har sällan snygga skor. De är alltid så fula.:(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.