Jag återkommer till Tessie Shop..

nellie
nellie2

Jag har varit och petat lite i Tessie Shop tidigare då jag såg att en Belle Shoes inne i Stockholm City blivit Tessie. Det inlägget hittar du HÄR.

När jag tittade närmare på Tessies hemsida så säger själva bannern ”Tessie – Fashion by Nellie – men klickar man sig vidare till Nellie Collection så finner man att det enda som Nellie egentligen har sitt namn på är ett läppglans, ett spel och några böcker.
Så vad är egentligen Fashion by Nellie och Tessie?

Adressen är baserad i Lysekil där familjen Nellie B bor i drygt 2 veckor till innan det bär av till Skåne där Tessie ska öppna en affär så jag antar att Nellies föräldrar har någon typ av operativt ansvar för företaget.
Tessie C AB är nämligen registrerat på Ulrika och Jacob Cohen med bas i Göteborg och det låter ju knappast som Nellies föräldrar?

Kan det vara så enkelt att Nellies föräldrar driver webshoppen och att de slagit två flugor i en smäll men att Nellie frontar butiken?
Är detta en ny DMRetro?

Har någon av er handlat på Tessie?

 

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har endast handlat i butik i Göteborg och den drivs av en man med utländsk bakgrund som inte vet hur man behandlar kunder.

    Tessie verkar vara en riktig skitaffär om man läser recensionerna: http://gulasidorna.eniro.se/f/tessie:5068432

      Juridiskt namn:Diab´Less Fashion Aktiebolag Hmm?

        Finns en Diabless i Kista galleria. Säljer smaklösa och vulgära plagg, främst. Typ som Ohio och Ice som låg (ligger?) runt T-centralen, för er som bor i sthlm. Ni vet, ”turkaffärer” som man inte får säga :)..

    Så som jag fattar det är Tessie i Göteborg inte samma butik som Tessie i Stockholm utan de har bara samma namn men jag kanske har fel?

    Tror det är Bianca Ingrossos pojkväns pappa som driver Tessie i Göteborg.

      Jag har också för mig det. Bianca skrev det vid någon frågestund att hennes pojkväns pappa äger Tessie i Göteborg. Och biancas pojkvän heter ju Cohen i efternamn så… Alltså är det hennes svärfar som är så konstig (om man ser till kundregensioner)? ?

    Men har hon inte skrivit nyligen att hennes egendesignade kläder ska visas snart? Kanske därför det är tomt där?

    Billigt Kinaskit av 100% akryl. Kolla t ex in klänningarna som hon nyligen visade och skrev hur snygga de var – eeeeh nope. Passformen lyckades de inte ens få till på stillbild. Över lag är deras bilder jävligt kassa. Men hey – jag hör inte till målgruppen.

    Nellie har tydligen designat solglasögon tillsammans med något företag, men när jag kollade på bilderna av dem så kändes det inte särskilt nyskapande? Såg lite ut som det man kan hitta på typ H&M och Glitter.

    Var i helgen i Falsterbo På hästtävlingar.Shoppade på tessie där visserligen på Rea ett Linné .Kom hem upptäckte rätt så många små hål i det.Ringde i dag till butiken i Göteborg pratade med en man med utländsk härkomst så jävla otrevlig.Sa att jag inte hade köpt en Ferrari och att jag kunde slänga mig i väggen.?Hur fan kan man ha en sådan anställd eller någon som driver denna affär.Sök ett annat jobb och lämna plats till någon som vet hur man bemöter kunder Idiot.Dela detta gärna med andra då denna affär inte borde ha några kunder Idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.