Vad den stackaren måste stå ut med..

jossan

Jag fick en länk till det här inlägget och jag dog av skratt – 25 pussbilder i ett och samma inlägg och givetvis har jag valt ut mina absoluta favoriter.
Hennes stackars snubbe – jag undrar vad han tycker om att posera för alla dessa bilder? Och ni fattar ju att det säkert tas 50 stycken innan hon är nöjd för varje bild..
Det krävs en viss finess och fingertoppskänsla att ta en pussbild med det rätta plutet så man inte ser ut som två mopsar som gått in i varandras ansikten..
25 x 50 – det är en herrans massa pussbilder. Lite sponsring på lypsyl vore kanske på sin plats? Adlinks?

Alltså, förstå mig rätt nu – jag tycker att det är gulligt att visa sin kärlek i bloggen, absolut, men det här?
Det är ju en orgie av salivutbyte! Som en reklamfilm för första hjälpen – lägg din hand ruuuunt hennes nacke för det rätta stödet innan du varligt placerar dina läppar över hela hennes ansikte.

Det ser ju faktiskt ut som att han försöker äta upp hennes ansikte..
Undrar hur det lirar med foundation, contouring och allt annat hon har på sitt ansikte?

 

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ett tips till att få till gulliga puss-bilder är att faktiskt pussas och inte ha varandras tungor nere i varandras halsar, det är jättemysigt men ser inte lika mysigt ut. Några som tar på riktigt fina puss-bilder tycker jag är Kenza och Aleks.. men så har de ju båda två ”plutiga” och pussvänliga läppar också så det är kanske inte så konstigt.

    Haha så himla klockren

    Haha anade att det skulle bli uppskattat!! 😀

    Tänker väl att om man gifter sig med en sån tjej är man nog inte så kry i bollen själv heller. 😛

      Det där var inte snällt skrivet :-/

      Jag är inte så förtjust i Gabriella Joss heller eftersom hon verkar spela ett spel och försköna verkligheten något enormt på sin blogg. För det behöver det inte vara något fel på personerna. Tror att de båda är snälla om möjligen lite speciella, men absolut inte att Gabriella är ”en sån tjej” (vad du nu menade med det) eller att hennes man inte ”är så kry i bollen” :-/

    Folk har skrivit det förut, men hon kommenterar (kommenterade?) verkligen allas insta! Iaf förut. Känns dock som att hon har lugnat sig lite med det efter att folk började påpeka det. Vilken känd/halvkänd persons insta man än besökte så hade hon skrivit en kommentar, ofta i form av en emoji. Hon brukade kommentera Gynnings insta väldigt ofta, men inte längre. Jag vet inte, men det känns lite halvfalskt… Hittade förresten henne genom alla hennes kommentarer överallt, undrade vem hon var, haha!

      Typ igår råkade jag se att hon hade kommenterat egoinas instagrambild med en emoji. Inte reagerat på det förut då jag inte vetat vem hon var innan jag började denvör bloggen. Antagligen försöker hon få människor att hitta hennes insta genom att kommentera allas bilder.?

        Började läsa denhär**

    HAHAHHAAHAHAHHA usch

    Hur gör folk när de har så mycket smink, kan man ta på ansiktet utan att det kladdar? Typ, pussar eller om det klias, kanske lutar ansiktet mot handflatan… Jag vill veta!

      Nej det gäller att vara försiktig med beröring. Lätt beröring går bra men inte att gnugga hakan mot kinden vis kyssar exempelvis… Hångla hett får en göra hemma 😉

    Hahah kan inte sluta skratta åt den första bilden

    Vem tar ens pussbilder nu för tiden?
    Ska vi våga chansa på att Gabby dessutom är den typen av tjej som varje vecka skriver ”åh jag älskar dig så mycket” och lägger upp någon bild som hon taggar sin kille i på fb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.