Dom är lite lika ändå..

syrror
Jag har aldrig tyckt att syrrorna Victoria Törnegren och Alexandra Bring var så lika men jag är benägen att ändra mig.
De är fan lika!

Jag och min syrra är lika olika till personligheterna som till utseendet. Jag var övertygad om att jag var adopterad när jag var liten bara för att jag hela tiden hamnade i trubbel och fick utegångsförbud men jag har insett på äldre dagar att det var för att jag var en liten skitunge helt enkelt.
Min mamma tröttnade dock på mitt tjat om adoption och visade mig till slut ett foto min pappa tagit under förlossningen när jag är på väg..ut..ur min mamma..
Ja, ni fattar!

To much information? 🙂

Jag släppte omedelbart alla tankar på adoption men kände mig halvt traumatiserad av helt andra anledningar.. Tack för den mamma och pappa!

Lite som i klippet här under!

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför har de olika efternamn?

   Googla? Dom har svarat på de så många gånger

   Alex har mammans efternamn, Victoria har pappans.

  På tal om någonting helt annat… Blondinbella skriver på sin blogg att hon tror hon träffat på Ebba Witt-Brattström någon gång och stått och pratat länge, länge om relationer, men att hon då inte kände igen henne. Bland kommentarerna är det någon som ifrågasätter Bella: att Bella vart tillsammans med hennes son och att man väl inte pratar länge länge om relationer med en vilt främmande människa (och därmed borde vetat vem hon var). Googlade lite och visst har hon en son vid namn Marcel – men är det den Marcel som Bella var tillsammans med? Någon som vet?

   Kolla kommentarer till inlägget
   ”Är detta Bellas nya grej?”

  ?

  *too 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.