Tack för den, Gaby!

Om någon missat det i hennes instagram eller blogg så gillar Gaby att ha tuttarna uthängandes – inlägget är från hennes gamla blogg. Mycket rolig läsning kan jag meddela.. =)

Men skönt att hon förtydligar det så vi inte behöver undra om de ramlat ut av misstag..
gaby

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så synd att hon aldrig yttrar sig om det som skrivs om henne. Försökte fråga i kommentarer men hon inte godkänner dom. Men kanske hon inte bryr sig och kör sitt.

   Jag frågade också men hon godkände inte det heller. Tror nog dock visst att hon bryr sig. Men det passar inte in i hennes värld. Man får bara skriva hurrarop.

    Jag vet att hon tidigare skrivit att hon vill ha en positiv blogg och en positiv stämning bland kommentarerna och arr hon därför inte godkänner negativa kommentarer.

    Jo det är ju hennes rätt att godkänna vad hon vill på hennes blogg. Sedan är hon kanske mognare än andra och vet att hon vinner inget om hon försvarar sig. Men jag är bara så nyfiken och gillar lite scandal, haha ? Sedan tycker jag också att hon verkar falsk-positiv och ytlig men hon får ju som sagt göra som hon vill och jag har inte rätt att döma.

  Jag tycker allt möjligt om den här Gabriella men jag måste säga att jag gillar att hon inte håller på och försvarar sig/yttrar sig om saker som skrivs om henne el i hennes egen blogg.
  Det löjligaste jag vet är när bloggare HELA TIDEN skriver sina snyftinlägg/försvarsinlägg så fort de fått kritik eller en negativ kommentar.
  Som exempel: en bloggare äter enlig ett par läsare för lite till frukost, bloggaren går genast i försvarsställning och skriver om att hen minsann äter si och så mycket vid andra måltider. Jisses! Varför bryr hon sig?? Varför genast försvara sina frukostvanor, är det så känsligt eller vad är det frågan om?

  Det jag tycker är mest intressant med tuttar som hänger ut är att vi kvinnor ser det lite som pinsamt och ”vulgärt” när någon viftar med sina tuttar ute hela tiden.
  Visst ska vi alla vara pepp mot varandra och allt, men jag skäms lite när jag ser bröst ute som avsiktkligt visas upp.

  Min kära sambo däremot när jag diskuterar det med honom så tycker han nästan att ju mer som hänger ut ju finare, oavsett form på det som hänger ut.
  Kanske hänger det hela på att jag som kvinna inte vill klä mig så för att inte vara ”slampig” även fast man inte alls är en slampa om man låter brösten synas jämt?

  Hm.

  Jamalde skriver om Paow i bloggen. De verkar inte få nog av varandra dessa två föredetta turturduvor.

  Är hon som Fjodor, Ryss? Hon heter ju Dzitoeva Joss i efternamn? eller de kanske inte är ett ryskt efternamn..

   Fjordor är halvryss precis som Gabriella 🙂 Hennes mamma är ryss och hon kan prata flytande ryska.

    Vad är hennes pappa då? Joss låter ju inte svenskt. Har alltid undrat vilket ursprung hon har.

    nancy: JOss kommer från hennes pojkvän, dom är gift.

    Haha är ju inte pojkvän om dom är gifta xD

    Svar till Nancy: Hennes pappa var svensk. Han var mycket äldre än hennes mamma.

    hörru ”A”, även om jag har en SAMBO kallar jag honom för min pojkvän. haha pajas

    Va E hon halv rysk och kan ryska?!! Alltid tyckt hon ser så himla rysk ut.. Men jag kan seriöst Inte sluta tänka på att dom sparar 25000 varje månad när dom har massa lån och hyres..

  Fortfarande störig som visar brösten hela tiden 🙂

  Fruktansvärt att du gång på gång klankar ner på hur någon annan klär sig bara för att de gillar att ha urringat. I vårt samhälle ska man väl som kvinna kunna ha på sig exakt vad man vill utan att någon dömer en – framförallt inte när denna är en vuxen människa. Vidrigt.

   Så jävla barnslig inställning att tro att man ska kunna bete sig precis hur man vill utan att det på något sätt skulle påverka vilken uppfattning människor du möter får om dig. Människor du möter i vardagen har inte tid lust, behov eller ork att ta reda på vem ”individen bakom” är. Ser du ut som en hårdrockare kommer de tro att du är en hårdrockare. Detsamma gäller om du klär dig som en slampa. Simple as that.
   P.S att man blir sedd som en slampa när man klär sig som en beror på att alla vet att män går igång mer på visuellt stimuli – tuttar, rumpor, smala midjor, allt sånt som signalerar att här går en bra barnaföderska värdig att bära hans avkomma och sprida hans gener – medan kvinnors attraktion generellt bottnar mer i emotionella värden då de söker en trygg, stabil och lojal ”provider and protector” eftersom det främjar spridandet av HENNES avkomma.
   Män tänder på bröst för vi är skapta för att knulla fram friska barn. Visar du brösten kommer du upphetsa män, och eftersom så få gör det idag kommer du i allas vår reptilhjärna bli ansedd som mer tillgänglig – mer fertil – än kvinnor som inte gör det. Du uppfattas som lättfotad för att det är de signalerna du sänder ut, på ett rent biologiskt plan. Har du ett priblem med det, aa, då får duväl sluta klä dig som en slampa. Vi ansvarar faktiskt själva för hur vi uppfattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.