Ännu en bloggare lämnar United Influensers.

sara

Först Tyra, sen Odd och nu Sarah Tjulander.
Medan Foki inte är förmögen att lägga band på sin entusiasm till bloggnätverket United Influencers så verkar andra mindre nöjda.

”Like you all have noticed, my instagram is way more active than my blog right now. Why? Well, I’m soon about to move my blog to another platform, and to get a new start. Like I wrote in a few posts ago, I need to restart this to find my passion again. I know where it is, so I’m gonna bring it here again.”//Sarah Tjulander

Vad är det med bloggare och deras jäkla nystarter? Jag tycker mest det låter som dåliga ursäkter för att man inte bloggar.
Blogg som blogg – det nätverket gör är att sälja in annonser på dig och bloggar du inte så finns det inte mycket att sälja på.
Vilken plattform vill ha en utdöende blogg? I bloggvärlden är det svårt att leva på gamla meriter – Paow får det att funka så där men läsarna tröttnar snabbt på uteblivna inlägg och tomma ord.

Ta Tyra som exempel – hon har nystartat på alla möjliga plattformar med olika bloggkoncept och inte en enda gång har det blivit bättre. Det har mest varit tomma löften, brutna avtal och en jäkla massa snack och nu bloggas det inte alls.
Hon har gjort slut med läsarna helt enkelt och får nu stå sitt kast när hennes statistik störtdyker värre än en kamikazepilot.

Action speaks louder than words. So start acting!
Om du vill vara en storbloggare och ha en stor blogg så kan jag komma med ett tips:
BLOGGA!!!!!

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håller helt med dig!

  Dock påverkar portalen som man bloggar hos enormt mycket. om man bloggar på en portal där det konstant krånglar, man får aldrig svar på sina mail vilket händer upprepade gånger då skulle vem som helst tappa blogglusten. säger inte att så är fallet nu men det ligger ofta något liknande bakom.

  På tal om Sarah. Har en fb-vän som umgås med henne och det är mycket typ ”vill du bestämma dina egna jobbtider och ha hela världen som kontor? Kontakta mig!” Eller typ mirakelprodukter ”kontakta mig för mer info!”
  Känns ju lite som något pyramidspel eller typ telefonförsäljargrejs??? Kan du inte gräva mer i det?

   Har en del bekanta som sysslar med det också, finns inget exakt namn på grejen men alla som sysslar med det kallar det för ”businessen”, mudmasken som dom pratar om så är en mask från Epoch. Gemensamt är att alla börjar blogg på Nouw också.
   När dom precis hade börjat så hade dom något näringspaket för utsatta barn som man kunde prenumerera på för 2-300 i månaden.

    Ja business har jag ju sett användas rätt frekvent. Kollade in ett av Sarahs bolag, där står det att de ska distribuera skönhetsprodukter och sälja annonsplatser på sociala medier.

  ”störtdyker värre än en kamikazepilot.”

  Haha du slänger med så sköna, oväntade uttryck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *