Guess who's back?

tyrakoll

Tyra debatterar fram och tillbaka om hur hon ska göra med en ny häst och det låter verkligen som att det kokar i huvudet på henne av alla tankar på beslut..
Om inte annat så för bloggens skull så behöver hon nog få in någonting fyrfota i stallet asap innan den dör ut helt.

Tyra är helt ”blown away” av Angelicas smarta tips men jag kan berätta att hon tyvärr inte var först på bollen där….
Saaaaarry!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är 99% säker på att familjen Berntsson köpt Tobbe Larssons gård. Varit där antal gånger och ser ut som det på hennes bloggbilder.

  Svara

   Tydligen har de inte köpt en gård utan ett hus i närheten men under den första månaden då Nellie är själv i Skåne så bor hon PÅ anläggningen.

   Svara

    Varför flyttar en femtonåring en månad före sin familj?

    Svara

    Varför inte?

    Svara

  Bra jobbat Camcam, men du verkar behöva polera din kristallkula lite…. 😉

  http://www.fokis.se/hurraaaay/

  Svara

   Hon skriver att Bill ALLTID varit den i alla år som köpt kalenderbok till henne.. Har inte de varit tillsammans i typ 1 år?

   Svara

   Jag såg det… Men det kanske var ett omen till att JAG nu måste baka en tårta?!?!?!?! Någon SKA baka en tårta!!!!
   Dunn dunn dunn… (Skräckfilmsmusik)

   Svara

    Ha ha 😆

    Svara

  Herregud, Kissies senaste inlägg… ”Vissa är vanliga länkar & vissa är adlinks”… Suck

  Svara

  Jag sätter fem psetas på att hästen hon ännu inte köpt är såld innan hösten är här.

  Svara

  Kan du inte kommentera bloggbrudarnas medverkan i Närr & Fjärran häromdagen? Känns som det finns mycket material där… ?

  Svara

   JAAA! Herregud jag dör så pinsamt det var! Det roligaste var att min sambo plötsligt sa:
   De där tjejerna ser ju likadana ut och när de öppnar munnen så låter de likadant också, är de några sorts kloner??

   Svara

    Särskilt när Angelica blick skulle berätta om stället :/ lät så otroligt konstlat. Nä, deras inslag var bara pinsamt… Som när de kommenterade servitrisens hår?? Och ba ”åh kolla volymen”.

    Svara

  Hej! Kan du inte börja skriva om ”Mogi” – A Fashionistas Guide? Så sinnessjukt underhållande blogg pga noll självinsikt! Fantastiskt världsfrånvänd tjej som lever något slags hittepåliv med lyxsamarbeten till höger och vänster trots lågt läsarantal och kommentarer (som hon liksom gabjoss dubblar genom att svara på alla lol).

  Svara

   Ja!

   Svara

   Jaaa henne vill jag läsa om. Jag jobbar på ett av hotellen som hon bokstavligen mailar sönder dag ut och in. Vår marknadsavdelning är sååååååå trött på henne men hon fattar inte hinten, alls. Hon har verkligen noll självinsikt. Jag fattar inte hur det är möjligt att de som samarbetar med henne orkar med. Hennes blogg kan ju inte dra mycket trafik, knappt några kommentarer som jag hört hon dessutom skriver själv och låtsas att det är läsare som lämnar.

   Svara

    Haha gud vad kul :p

    Svara

    Ooohhhh berätta mer! Har en snudd på ohälsosam hang up på Mogi tycker hon är så sjukt jäkla fascinerande och märklig haha.

    Svara

    Haha Jojo det är samma med mig. Jag kan liksom inte låta bli att inte läsa hennes blogg av någon anledning. Hon mailar för att försöka få till ”samarbeten” som hon kallar det. Att få komma och bo på hotellet, äta i restaurangen, äta och dricka i baren kostnadsfritt mot att hon skriver om det i sin blogg och instagram, osv osv. Hon skriver iof trevliga mail så där kan jag inte säga något. Men det är hela tiden som hon mailar och fattar inte att vi inte gör den typen av samarbeten, att vi inte är intresserade alls. Vet inte hur många gånger vi sagt tack men nej tack men ändå så fortsätter hon maila, att hon har si och så många läsare på sin ”livsstil” blogg, att hon är jättestor osv. Nu sist ruttnade marknadsavdelningen ordentligt och sagt till henne på ett vänligt men bestämt sätt. Sen hur länge hon håller sig från att maila igen är en tidsfråga bara 😉 för hon vägrar ge upp.

    Svara

    Detta var det roligaste jag läst på länge!

    Svara

   You are welcome. 🙂 Jag har sparat några av hennes mail så jag har nåt att skratta åt haha elakt av mig haha. Ett var riktgt pinsamt hon mailade. Hon hade glömt att ta bort konversationen hon hade med ett annat företag där hon bad om att få till en middag eller bjudning av nåt slag åt sina vänner som hon skulle hosta. Den konversationen var allt bra pinsam den med haha. Hon hade missat att ta bort den när hon mailade om att få komma kostnadsfritt till oss, de u det mailet var allt bra trötta på henne med kan jag tals om haha b

   Svara

    Vi vill också se, Sara! ?

    Svara

    Åh, skicka gärna!

    Svara

   Jaa! Vore kul!

   Svara

   Ja, gör det! Hon är fascinerande, fast inte av de anledningar hon nog själv skulle önska, hehe!

   Svara

   Väntar fortfarande på klänningen jag köpte på en bloppis.. tror det har gått 4 år sen jag betalade och skickade min adress men ingen klänning!

   Svara

  (Hamnade möjligen lite fel -men ja till att skriva om Mogi alltså!)

  Svara

  Haha den här bloggen är helt klart beroendeframkallande!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.