Här svänger det..

dessie

Tydligen lyckades Dessie går från nästan döende till turist-javisst på mindre än 24 timmar.
Jag älskar hur bloggvärlden svänger med en så där dramatisk pendel som Dessie är expert på att knuffa igång.

”Själv så mår jag mycket bättre idag, helt ärligt så känner jag inte av något från gårdagens dåligheter. Det var verkligen jätteskumt för på dagen mådde jag helt OK sen kröp det fram sakta men säkert och vid eftermiddag var jag helt slut. Jag hade inte ätit något och mådde illa så fort jag tänkte på mat, jag hade ont i halsen och började till och med misstänka halsfluss, ett sår i halsen hade jag också.”/Dessie

Dessie skulle verkligen få sig en CHOCK om hon kom ut i det verkliga livet.
Hon skulle ruinera försäkringskassan och hennes jobb skulle kräva henne på ett så kallat ”förstadagsintyg” om hon så mycket som kom 5 minuter sent till jobbet.

Jag undrar om hon inser hur patetisk hon framställer sig själv med texter som denna?

Det är det här med att ropa varg…

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon motsäger sig själv också. Först skrev hon att hon var sjuk hela dagen och därför inte bloggade, sen ändrade hon historien och mådde bra hela dagen och blev sjuk först på kvällen (för att mirakulöst tillfriskna dagen efter). Som någon påpekade på hennes blogg, hon snittade ett riktigt inlägg om dagen förra veckan….

    Hahaha! För det första är det omöjligt att veta om du har ett sår i halsen, möjligtvis kan du se om du har ett sår i munnen. för det andra skulle det knappast påverka ditt allmäntillstånd. Dessutom har du inte ”en släng” av halsfluss under endast en kväll. Sikket läkekött. Hon måste ha världens bästa immunförsvar.

    Haha, jag vet en bloggare som regelbundet går ifrån att ha feber, vara yr, ont i halsen, otroligt trött mm till att ca 12 timmar senare slita på gymmet.
    Beteendet upprepas månad efter månad. Är hon sjuk och tränar ändå och blir då aldrig riktigt frisk eller lever hon bara efter bloggtid, tiden där allt går lite snabbare och inget för oss dödliga.

    Dessutom åka båt när hon ”mådde illa”

      Kanske en släng av skengraviditet när läsarantalet sviktar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.