Jackie öppnar upp på Instagram..

Eftersom Jackies Instagramkonto inte är öppet för alla så känner jag mig väldigt kluven över det som hon skriver där..
Hennes smärta är så rå och går rakt igenom skärmen då hon avslöjar vad som hänt hennes pappa och även fast hon är en officiell person och hennes pappa likaså så har jag valt att pixla bilden.
Den som vill kan säkert ta reda på vad som står ändå..

Jag lider med dig Jackie.. <3

jackie2

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför pixla när hon själv lagt upp det?

      Hon har privat instagram, det står ju i inlägget.

    Tycker du gör helt rätt som pixlar Camilla. Du hade fått många klick på att inte göra det men väljer att visa respekt för att Jackie uppenbarligen bara vill att hennes instagramföljare ska kunna läsa inlägget. Personligen är jag extremt nyfiken på vad hon skriver och hade gärna sett inlägget men det här får mig att respektera dig mer.

    Varför lägga upp det överhuvudtaget då? Detta inlägg är ju totalt meningslöst

      Håller med. Vad är det du vill ha sagt med det här inlägget? Att du har fått äran att följa hennes privata konto?

      Håller med. Det hade varit bättre att inte lägga upp det alls isf

      Fast vadå ”äran att följa hennes privata konto”? Hennes konto är låst så man måste följa för att se men hon accepterAr ju alla som trycker på följ?

    Hon har delat den på sin Facebook oxå där hon har 4000 ”vänner”, plus att det brevet är med i hennes bok har jag för mig. Sååå hemligt och privat verkar det ju inte vara då?

      Nu är det ju inte brevet i sig jag avser med pixlingen utan det som hon själv skrivit under..

        Det som hon skrivit under står också med på facebook, vet dock inte om det går att se om man inte är vän med henne.

        Det hon skrev under finns även på Facebook, eller tror iafl det är samma text, ser ut som det i alla fall. ?

    Det tog 1 sekund (driver inte ens) att bli godkänd av Jackie så om ni är nyfikna, som jag, så är det inte alls jobbigt att läsa det Jackie skrev.

    Kortfattat så handlar inlägget om att hennes pappa antagligen tände på själv och att hon saknar honom och vill att han ska leva och att hon lider.

    Jag tycker absolut att det finns en poäng i att publicera det här trots att bilden är pixlad. Att Jackie skriver om sin pappas bortgång är en nyhet värd att rapportera på den här bloggen och genom att uppmärksamma oss läsare på att det skett kan de av oss som vill veta mer börja följa Jackie på Instagram. Tycker det var väl avvägt att skriva om det men pixla. Jag är också en av de som börjat följa Jackie på Instagram nu och ja, hon godkände mitt följande väldigt snabbt. Men det är hennes val och jag tycker det var snyggt av Camilla att inte göra det valet åt henne.

    Hon har publicerat samma sak på FB, och hennes FB är inte privat. Usch vad jag känner mig snokig, men nyfikenheten tog överhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.