Life of Dessie..

dess2dess1

Det kan inte vara lätt att vara Dessie med all denna stress där hon till och med blandar ihop veckans alla dagar.. ni vet – med alla möten, alla dessa hemliga möten och annat jobb…
Elleeeeer kan det vara så att Dessie tidsinställt inlägget men glömt lägga upp det och inte gått in och korrigerat det?
Eller!!! Är det United Influencers som lägger upp dem då hon är på tok för upptagen? Det står ofta ett annat namn på Bloglovin’.. Nån Johan lägger upp hennes inlägg där mest hela tiden..

Oavsett så tror jag Dessie måste dra ner på tempot för när man är på väg att bli utbränd är det närminnet som går först..

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ???

    Yo

    Det var väl rätt tydligt att det inte var Dessan som skrev sina ”djupare” inlägg i början av UI-tiden samt svarade på kommentarer. Känns fortfarande skumt tycker jag. Hela UI känns skumt.

    Nää hon la precis upp att hon packa upp paketet på snapchat så.. 🙂

      Okej.. men det är imponerande att jag kan lägga upp det 2 timmar innan hon lägger upp det?!

    Dejtar dessie bara killar som ger henne dyra märkesväskor ??? *gold digger*

    Snälla säg att du sett hennes senaste inlägg i skattedebatten? Tjejen vill ha avdrag för att köpa produkter som hon recenserar och marknadsför…. Skämskudde och *facepalm* på samma gång.

      Men eller hur…

      Vi andra som måste ha en speciell typ av kläder på arbetet då? Vi borde också få avdrag! Sen måste jag sova för att orka utföra mitt arbete – så hyran för mitt boende borde jag väl få dra av? Äta måste jag ju också göra för att orka vara trevlig – borde få göra avdrag för mat också!!

      Det bästa Skatteverket kunde göra är väl att undanta Dessie från beskattning. Hon utför ju ett så samhällsviktigt jobb att hon inte alls borde behöva bidra till det allmänna. Att hon sen åtnjuter samhällets funktioner det kan ju vi andra bara bjussa på!

    Vilken ”tur” att hon gjorde sina naglar i matchande färg.

    ’har möten och hemliga möten denna vecka’… sådan sofistikerad veckoschema hon har

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.