Att slänga käft bland kommentarerna..

Jag älskar att svara på kommentarer i bloggen men att slänga käft med folk i kommentarsfältet är ungefär lika tillfredsställande som att kissa i motvind.
Dessie å andra sidan verkar ha gjort det till sin nationalsport och lägger hemskt mycket energi på att ta folk i örat.
Hur orkar hon?
Kunde hon inte lagt den tiden på någonting bättre – typ uppdatera bloggen med nya inlägg istället?

kafta

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kolla inlägget om ”Goals”…. En läsare undrar väldigt artig om Dessies projekt som faktiskt inte syns i bloggen, nämner inte pengar eller inkomst med ett ord. Genast svarar Dessie extremt ”passive aggressive” om att hon minsann tjänar en miljon och allt syns inte i bloggen och hon har gjort en kollektion (när och vad undrar jag?) och så avslutar hon med att argt fråga läsaren vad hon åstadkommit under året….

      Usch, måste vara hemskt jobbigt att vara så osäker. Jag tycker Dessie borde gå i någon samtalsgrupp kanske, lära sig veta vad som egentligen betyder något i livet, istället för pengar, status, vad man äger och vad man har gjort för tuffa grejer.

        Hon verkar sitta fast i tonåringstadiet, hon har aldrig fått ”lära” sig hur man beter sig samt resonerar som en vuxen. Hon har verkligen inte ändrats sedan hon var 14.

    Kan någon snälla förklara för mig vad som händer här. På flera av Dessies senaste foton så ser man ett utbrunnet tillknycklat värmeljus uppifrån. Är det för att jag är lastgammal och inte förstår mig på nymodigheter eller vad är syftet med värmeljuset på fotona?
    ( se bl.a. senaste inlägget med kit från Loreal och ”happiest girl” med nya YSL-väskan…)

    Hon och Kissie är ungefär lika oförskämda och uppkäftiga mot sina läsare.

    Mjo, börjar bli lite gammalt. Alltså, jag kan ju köpa att de som kommenterar många gånger kommenterar med onödigt dryg ton, men varför svara med lika dryg ton när de faktiskt rättar en? Varför inte bara vara den större personen och se det som konstruktiv kritik? ”Haha, jo, jag valde fel ord, men det är för att mina läsare är från 12 år gamla, och jag förväntar mig inte att en 12-åring vet vad en diktafon är, så jag tog till ett mer förklarande, men mindre korrekt ord. :)”

    Eller typ växa upp överlag iofs. Är väl därför folk är så dryga mot henne, för att hon vägrar växa upp och vägrar rätta sig efter saker, utan skiter i allt och alla.

    Läsarna som följt med Dessie under åren
    har vuxit upp och utbildat sig (eller e iaf på väg). Dessie har gjort ingetdera och det blir rätt tydligt ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.