Konstiga vanor

dess

Dessie listar ett gäng av sina konstiga vanor och då slår det mig att jag förmodligen gör massor av saker som andra människor höjer på ögonbrynen åt eller i alla fall tycker är konstiga.

Vad har ni för konstiga vanor och saker för er?
Jag kan börja med mina och no judging – okaaaay!? =)

  • Jag är alltid supertörstig när jag vaknar och vill helst av allt dricka cola zero. Rumstempererad och utan is.
  • Jag får PANIK om jag har saker i näsan – snor alltså – och petar precis som Dessie också näsan med tops.
  • Jag ÄLSKAR att bli kliad på ryggen men det måste vara jättehårt med naglar annars bara kittlas det.
  • När jag är stressad eller koncentrerad så klapprar jag med tänderna som en katt som jagar fåglar i ett fönster. Detta har jag dock behövt få medicinsk botox för i käkmusklerna för eftersom de blev överdimensionerade och gjorde ont.
  • Jag är ständigt rädd för att mina porslinskronor i munnen ska ramla av/ut.
  • Jag drömmer extremt mycket och kan känna mig påverkad av en dröm hela nästa dag.
  • Jag går alltid på toaletten minst en gång per natt och tar då med mig telefonen för att kolla om det kommit några nya bloggkommentarer.
  • Jag lyssnar alltid på kriminalhistorier när jag sminkar mig på morgonen.
  • Jag somnar alltid till P3 Dokumentär för att sen stoppa in öronproppar.
  • Jag måste alltid ha tillgång till handkräm. Torra händer kan få mig att vilja sjukskriva mig.
  • Jag måste även ha konstant tillgång till vaselin då jag varit beroende av det på läpparna i omkring 15 år.

Wow! Jag inser att jag kan fortsätta den här listan hur lång som helst men nu är det er tur!!

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Intressant artikel:
    http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2016/04/28/naked-content-ar-det-nya-native/
    ”Något som har varit hett debatterat är annonsmärkningen hos social influencers. Det resulterade i vintras i en granskning av SVT som gjorde att Splay till slut ändrade sina riktlinjer och införde ”annonsmärkningsgaranti”.”

    De två sista punkterna stämmer in på mig också. Får panik om jag inte har tillgång till lypsyl eller vaselin :p

      Mig också.

    När jag tar en sked så måste jag alltid dra med handen på baksidan innan jag använder den, har alltid gjort det så det går liksom av bara farten. Jag måste lukta gott när jag lägger mig annars kan jag inte sova och när jag stänger ytterdörren måste jag prova öppna den minst två gånger för att se så den verkligen är stängd, vet nån gång när jag bara ryckte i handtaget en gång och då inbillade jag mig hela dagen sen att dörren stod upplåst. Hmm, jag kanske inte är så knäpp ändå? Haha, min lista känns inte lika illa som era.

      Är likadan dan med dörren, om än inte lite värre! Kan typ stå och trycka och rycka i handtaget i upp till en haltimma som värst bara för att försäkra mig att den verkligen är låst innan jag går och lägger. Måste sen även öppna och stänga sovrumsdörren minst 2 gånger för att kolla att den är stängd och inte gått i lås :s

    Jag MÅSTE alltid börja morgonen med att se någon tv-serie. Även om jag stiger upp kl. 6 på morgonen. Brukar se på kortare serier, typ 20-30 minuters avsnitt, medan jag dricker en kopp kaffe. Den här morgonrutinen är liksom mitt sätt att slappna av inför dagen och minska min ångest.

      Jag gör likadant. Kliver alltid upp supertidigt så jag kan koppla av och bara vara innan jag går till jobbet. Helst med en serie :p

    BAHAHAAA!! Då har frågetecknet kring Tyras hästdrama rett ut sig. Hon HAR alltså bokat transporten, men förstår det bara inte själv.
    Det här är typ som om man skulle teckna ett nytt mobilabonnemang med telia. Och så får man hem fakturan, men den är på ett större belopp än det man först fått sagt till sig. Det gillas inte och därför stoppar man fakturan i lådan, låtsas som om den inte finns, och börjar leta runt hos halebop och telenor efter ett nytt abonnemang att teckna. Sen när den nya mobilen från telia kommer på posten blir man förbannad och skriver ett långt blogginlägg om hur inkompetenta de är som inte fattat att hon inte vill ha deras mobil och deras abonnemang.
    Alltsåååå…….. :S

    Tyra i svar på kommentar: ”Ja alltså som jag skrev i inlägget så fixade de som jag köpte hästen hos denna transport. De sa att hästen skulle åka på onsdag och komma hit på torsdag. Att det skulle kosta 3-400 euro. Så de gav ju självklart alla uppgifter till transportfirman, det kom en faktura på 980 euro och det var då jag valde själv att kolla upp andra bolag (som jag skrev). Inte skickar man en häst på transport utan att fått bekräftat av ägaren. Jag hade inte varken svarat eller betalat. Som jag skrev.”

    Jag kan inte sova när det är stökigt hemma. MÅSTE städa även om klockan är jättemycket.

    Jag måste alltid ta på mig morgonrocken på morgonen när jag går upp.

    Frågar jag min sambo lär han komma på ännu mer men jag vill inte fråga.

    Nu är frågan varför mina meningar blev uppdelade i egna stycken?

    Börjar alltid läsa veckotdningar och dagstidningar från baksidan.
    Läser miljoner spoilers på allt.
    Biter läppar när jag tänker.
    Spelar olika temamusiker i huvdet som avspeglar människorna jag träffar. Å andra sidan är mitt huvu en jukebox.
    Somnar till south park.
    Lämnar sista kanten av brödet.

    Hmm detta är kanske lite väl obehagligt å dela med sej av.. Men jag måste alltid rensa öronen med en hårnål, sån u svängd jäkel, inbillar mej att det blir renare då.
    Måste alltid ta en snus efter jag borstat tänderna för kvällen även o. Jag skall somna tio minuter senare.
    Kollar Alltid under sängen innan jag skall sova, inbillar mej att ngn kan ha flyttat in i lägenheten å lägger sej där för natten när jag kommer hem.
    Luktar alltid på min egna fis så jag vet om jag skall bli nervös eller om det är lugnt (när det finns folk nära typ på jobbet)
    Inser jag mest har äckliga ovanor, känner jag får stoppa listan innan det blir värre.

      Vad gör du om du upptäcker att det inte alls är lugnt eftersom fisen luktar gravöppning?

        Försöker avlägsna mej och hoppas ingen reagerar. När kvinnan i Kungsbacka (?) anmälde sin herrbekant för ett par veckor sedan för hans gasläckage och det blev en massa skriverier och artiklar om det fick jag iofs den nyheten mailar till mej på jobbet.. Är kanske inte fullt så diskret som jag hade hoppats? som tur är är de rätt högt i tak på jobbet så jag är inte ensam om dessa vädersläppningar, men vill endå ogärna kännas vid min egen gas?

      Vad gör du om det är någon under sängen då? 😀

    Biter av kluvna hårtoppar så fort jag är nervös eller stressad. i smyg såklart

    Jag kan typ inte tänka mig något värre än att dricka rumstempererad cola. *ryser* Direkt på morgonen med! CIA kunde använda det som tortyrmetod, jag hade berättat allt direkt

    – Jag biter loss skinn från läpparna när jag är fokuserad på något.

    – Jag blåser alltid, alltid, alltid i dricksglas innan jag kan dricka.

    – Måste alltid känna på ytterdörren 2 gånger så jag vet att den är låst. Oftast blir jag osäker ändå.

    – Tar alltid bestick som ligger typ i mitten av en bestickhög, ta översta går inte. Inte ens hemma.

    Sen har jag ju givetvis jävligt äckliga vanor för mig också men det är helt enkelt för äckligt. Och skamligt.

      Åh!! Jag trodde jag var den enda som blåste i dricksglas, blir så glad över att det finns fler! 🙂

        Hahah härligt:)

    Jag är också helt galet besatt vid att rensa snoken! Och öronen! Tappar direkt koncentrationen om jag ”känner” (fladdrar med näsvingarna ngra ggr) att det är något i vägen! ?
    Sen har jag blivit lite småmanisk med att om man är och handlar får man inte ta varan som står längst ut på hyllan/disken! Man måsye alltid gräva fram varan 2-3 steg bakom den främsta, om det skulle vara så att den yttersta har trillat ned och blivit ”förstörd”. ?

      Hahaha jag är likadan med varor har jag hört, jag plockar tydligen fram någon vara som står längre bak. Inget jag öht tänker på

    Inte kommenterat innan, men måste bara säga att jag är exakt likadan med cola zero – fast med pepsi max istället.
    Kan knappt dricka vatten, haha. Light saft funkar om det inte finns tillgång till bättre.
    Värst är när man är bakis!

    Skitbra blogg med förresten! Första skvallerbloggen jag faktiskt läser dagligen!

    Öronproppar är helt underbart att ha när man sover. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Själv hör jag nästan inget när jag har öronproppar på mig när jag sover. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

      Sililkon från Apoteket. Bästa!

        Tack för tipset på öronproppar. Nu har jag hunnit testa öronpropparna. De var riktigt sköna känner inte ens att jag har dem på mig. Allt blir bara så tyst och skönt me dem i öronen. Ska helt klart fortsätta sova med dem. Fungerade även kanon för att stänga ute vatten ur öronen när man simmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.