Dagens..

Lady Dahmer:

Det är en gammal bild från LDs instagram men jag skrollade förbi den för några dagar sen och har inte kunnat sluta tänka på den sen dess och var bara TVUNGEN att dela den med er.

IMG_0148Det här är fan den roligaste liknelsen jag någonsin läst om ett par tuttar och igenkänningsfaktorn är HÖG ska ni veta.
Mina tuttar är också jävligt stora och har lite av ett eget liv men här föll alla bitarna på plats.
Två vilda illrar i en säck – ja, det är fan precis så!!! =)

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är superbäst på att tämja den sortens illrar. Om man nu skulle vilja ha hjälp med det. Trivs man ska man dock låta dem vara. 😉

  Svara

  Är det bara jag som tycker att hon är en skam för oss tjejer?!

  Svara

   Hoppas det.

   Svara

    Ni alla här har uppenbarligen missat att hon tagit namn efter en seriemördare. Hon är ett sånt föredöme va!

    Svara

   Så jävla provocerande med folk som belyser förtryck, bu på dem!

   Svara

    Och underbart att ta namn ifrån en seriemördare. Underbart!

    Svara

   Hon är ingen skam för tjejer på nåt vis. Du däremot borde lära dig att stötta medsystrar istället för att pissa på dem.

   Svara

    Medsystrar? Sikket uttryck alltså. Tjejer som uppför sig lika manhaftigt å är lika groteska som henne borde inte ens få kalla sig för tjej över huvud taget. Jag pissar inte på någon människa då jag tycker att alla är lika mkt värda och jag är en sympatiskt människa gentemot såna som har det svårt. Men däremot kan jag tycka att vissas uppförande är helt åt hel*ete och helt enkelt en skam för mänskligheten.

    Svara

   Skäms på dig Frida.

   Svara

    Jag skäms inte över huvud taget, är det någon som ska skämmas så är det ni som står bakom hennes beteende och sätt att vara på! Är man född med mus så uppför er inte som att ni hade en balle, hur svårt kan det vara?

    Svara

   Ja, förhoppningsvis. Förstår inte varför hon skulle vara en skam överhuvudtaget.

   Svara

    För att hon har ett vidrig beteende och uppför sig som en äcklig gubbe rent ut sagt! Hår i armhålorna å fet dessutom. Vilket föredöme va?!

    Svara

    Hahaha, åh herre gud. Inte säker på om du trollar eller bara är dum i huvudet ?

    Svara

   Du är verkligen inte ensam, även fast jag snarare tycker att hon är en skam för feminismen och det civiliserade samhället.

   Svara

    Jo skam för feminismen också såklart. 🙁

    Svara

   Jag håller inte med henne överhuvudtaget och tycker hon säger en del saker som får mig att bli cthulhumörkrädd men alltså, skam för tjejer…njae, det uttrycket har jag nog ingen kärlek för.

   Svara

   Natashja blomberg är en skam för hela feminismen. Många tjejer här som måste missat hennes uttalanden ser jag. Eller är ni bara lika sjuka som hon är, i dont know. Skrämmande är det iallafall

   Svara

    Nej, jag tycker också att Lady Dahmer har en del konstiga eller obehagliga åsikter och ofta håller jag inte alls med henne men jag tycker inte att hon är en skam för oss tjejer.

    Svara

    Vad har hon gjort för uttalanden?

    Svara

   Frida, jag tycker att du är en skam för mänskligheten. Usch.

   Svara

    Frida tjejen som säger ”Jag pissar inte på någon människa då jag tycker att alla är lika mkt värda och jag är en sympatiskt människa” men ändå säger saker som ”Tjejer som uppför sig lika manhaftigt å är lika groteska som henne borde inte ens få kalla sig för tjej över huvud taget.” och ”Hon har ett vidrig beteende och uppför sig som en äcklig gubbe rent ut sagt! Hår i armhålorna å fet dessutom.”.
    Sorry but I don’t trust your judgement.

    Svara

    Jag tycker synd om dig om du är någon som stryker Lady Dahmer medhårs

    Svara

   Man behöver inte tycka som Lady Dahmer Frida men att du kan säga att du har medmänsklighet och säger att du är för allas lika är ju en lögn när man ser vad du skriver på kommentarsfältet. Du är väldigt agressiv och att kalla någon för tjock är ju helt skamligt. Det är inte medmäsnklighet. Vad är kvinnligt enligt dig? Måste vi kvinnor vara rakade under armarna? Får vi inte lov att rapa? Eller göra nummer två? För om man ska läsa vad du tycker så är det manligt alla dom där sakerna. Du får abslout tycka illa om henne men att göra personangrepp som du gjorde är inte att vara empatisk. Jag tycker inte om hennes åsikter därför lägger jag inte heller någon stor vikt i vad hon gör eller ser ut. Men vad jag lägger vikt i är när människor säger att dom är för allas lika och har medmänsklighet och sen agerar annorlunda. Det är att ha dubbelmoral.

   Svara

    Jo medmänsklighet när det gäller utsatta individer. Men nej, jag känner inte mkt medmänsklighet för någon som gör sig själv till världens största offer, och tror att bara för att hon ser sig som ett offer så gör alla andra tjejer det också automatiskt. Hon skriver liksom i sin blogg att det enkom är för männen som man gör sig fin och allt detdär, så ge mig en anledning att känna medmänsklighet för den som förtjänar det allra minst…

    Svara

    Skriver hon inte alls.

    Du Frida har brist på läsförståelse eller så har du helt enkelt inte läst hon henne alls utan bara lyssnat på vad andra berätta för dig.

    Svara

    Dock är det inte negativt att vara tjock, så länge en själv trivs med det, och borde inte vara mer negativt att säga det än att säga att någon är smal (om en nu känner behov av att kommentera folks kroppar alls) men att däremot säga det på ett sånt sätt som ”Frida” gjort här känns inte okej.

    Svara

   Okej vi fattar du tycker inte om henne. Men tycker du själv att det är så bra att skriva att någon är grotesk och fet bara för att du inte håller med om hennes åsikter och hur hon beter sig. Bara för att någon beter sig illa så betyder det inte att man själv ska sänka sig till dennes nivå. Genom att du skriver så om henne är du ju inte bättre själv.

   Svara

  Får man verkligen lov att klaga på sina stora bröst ? Idealet är ju att ha stora bröst, folk operar sina små bröst och många kvinnor får stå ut med påhopp och elaka kommentarer för att deras bröst är för små.

  Det känns lite som när smala tjejer klagar på att de visst också lider av kommentarer som anspelar på ”att de är för smala”.

  Svara

   Jonna, det finns två sidor av varje mynt. Att ha små bröst påverkar inte den fysiska hälsan, vilket stora gör. Vi är många som går med värk i rygg och nacke/axlar pga stora bröst. Hur kul tror du att det är att aldrig kunna köpa toppar, skjortor, bikinis och bh:ar för att nämna några exempel i vanliga affärer? Många kvinnor får utstå fördomar, tafsande redan från ung ålder och otroligt många äckliga blickar varje dag. Jag förstår att det finns de som lider av att ha små bröst men vi är minst lika många som lider av stora så visst får man klaga.

   Svara

   Jag har till och med fått en remiss för en medicinsk bröstförminskning för att jag får så ont av tyngden. Men jag är fett, magiskt sexig bakom stödby’n i storlek elefant. Fett sexy!!! Mjaoooo!

   Svara

   Självklart får vi klaga! Är rätt så jobbigt att ha stora bröst. Svårt att hitta kläder, badkläder, bh. Man får stora problem med axlar och rygg..

   Svara

    Tror du missade Jonnas sarkastiska ”tillbaka-kaka” till Lady Dahmer som hävdar att smala inte får klaga på att de är smala, för att de tillhör idealet.

    Svara

   Först och främst – jag tycker absolut att ni med stora bröst får klaga, har ingen erfarenhet av era problem själv, men är mycket medveten om att de faktiskt existerar.

   För det andra – något som däremot kan störa mig, är att många med stora bröst ska kommentera att ”det är svårt att hitta BHar, bikinis och kläder”.
   Jag har knappt A-kupa (är färdigväxt). Kan enbart köpa BHar på HM & ev. Lindex, resten utav butikerna har inte i min storlek. En fin undreklädesbutik är omöjlig, de har inte storlekar som passar mig, hade gärna unnat mig en annars. Detsamma gäller för bikini om jag vill ha en med kupa. Är det en bikini i ett ”set” med samma storlek på över- och underdel kan jag inte köpa den, det är inte ens värt tanken – för att de skulle passa hade min rumpa nästan behövt gå inåt & höfterna lika så. (vet dock att det är ett problem för oerhört många, både de med små, mellanstora och stora bröst).
   Överdelar med kupa? No way. Överdelar med utbuktningar vid brösten? Finns inte att de skulle passa. Detsamma gäller för i stort sett alla kläder för mig – de är för stora vid tuttarna, om tyget inte har stretch eller ska sitta löst i helhet.
   Så detta problem är inget argument för att det är jobbigare att ha stora bröst än små, för problemet kan existera på båda håll.

   Detsamma gäller för blickar & kommentarer. Har fått höra killar stoltsera över att de har större bröst än jag (normalviktiga, inte överviktiga) bl.a., finns en hel del mer.
   Får helt enkelt satsa på de killarna som gillar rumpa! 😉

   Förstår era problem, men vill att folk ska förstå att det faktiskt kan vara jobbigt med små bröst också, när det t.ex. kommer till dryga kommentarer eller kläder.
   Vi får väl helt enkelt dela med oss lite till varandra 😉
   Får la njuta av att jag förhoppningsvis inte får hängtuttar och slipper ryggont åtminstone! Man får se det positiva. 🙂

   Svara

    Prova cubus! Jag blev positivt överraskad sist jag var dit och hittade bra storlekar ner till 65!! ?

    Svara

   Tack för tipset Liw!

   Svara

  Frida: Haha tänker du på Jeffrey Dahmer? 😉 Det kan man i så fall säga. En av Amerikas värsta seriemördare ihop med Ted Bundy och Rodney Alcala! Charles Manson också i och för sig men han mördade aldrig själv.

  Svara

   Finns säkert någon som heter Frida som har gjort vedervärdiga saker. Att kalla sig för Frida, vilken skam för mänskligheten.

   Svara

    Med tanke på vad Jeffrey Dahmer gjort och att Lady Dahmer påstår sig vara feminist är det rätt smaklöst. Sedan har Lady Dahmer själv valt att kalla sig det, nästan de flesta andra som använder sina riktiga namn har inte själv valt det.

    Svara

    Det du skrev nu var bara konstigt. Hon har tagit namnet eget seriemördaren Jeffrey Dahmer.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.