Två frågor

platin3

Finest har fått en ny toppbloggare som heter Platin vars högsta dröm verkar ha gått i uppfyllelse här!
Grattis till det!
Hon svarar på lite frågor på sidan och omedelbart när jag läser texten väcks två frågor i MITT huvud.

platin

1 – Känns detta sunt? MIN BLOGG!!???
Det är bara en blogg – inte livet. Inte så viktigt. Låt den aldrig bli det..

paltin2

2 -Vad fan är hennes pojkvän för jävla low life excuse för en människa som låter sina polare behandla sin sambo på det här viset?
Jag vet inte vem som är värst – sambon eller polarna. Fan, nästan sambon alltså..
Det är verkligen inte hur man behandlar sin kärlek. Fy skäms!

 

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ang nr 1. Av sammanhanget är det dock relativt tydligt att det handlar om en felformulering – skulle antagligen vara ”leva på” och inte ”leva för”, alltså att hon inte vet vad hon skulle jobba med om hon inte hade bloggen.

  Ang nr 2. Kunde inte hålla med dig mer. Skrämmande att läsa hennes text.

  Svara

   Fast hon säger också att det skulle vara hennes största dröm ATT kunna leva på bloggen så hon gör inte det i nuläget.
   Så jag tror det står rätt tyvärr..

   Svara

    Nu har jag inte läst hennes blogg och har heller inget intresse av att göra, men av det som återspeglas i det här inlägget så låter det ju som att hon har bloggen som heltidsjobb.

    Jag har på senaste tiden reflekterat över att jag inte alltid riktigt får ihop dina inlägg. Ett tips till när du skriver är att utgå från att läsaren inte har (och inte ska behöva) läsa inlägget etc som det refereras till. Ibland bli jag också konfunderad över vad som är dina respektive bloggarens ord i texterna, men det kanske bara är jag. Med detta sagt vill jag ändå säga att jag verkligen uppskattar din blogg, sedan den kom har jag i stort slutat läsa bloggarnas egna bloggar.

    Svara

  Tycker sambon är riktigt taskig som inte står upp för sin partner.
  Skulle någon attackera eller trakassera min man så skulle jag, med en gång, stå upp för honom.

  Det är väl bara att säga till sina vänner att detta är min tjej/kille och jag accepterar inte att ni pratar illa om han/hon. Punkt slut.

  Svara

  Jag tycker det är riktigt hemskt att hon inte vet vad hon ska leva för om inte bloggen. Okej att man kan förstå om man har en blogg och det är en del utav sitt liv, men detta blev sorgligt!

  Svara

  Hemsk pojkvän :/
  Visst ser ut hon lite ut som en blandning av Annica Englund och kissie? Trodde det var Annica först innan jag läste inlägget 🙂

  Svara

  HA HA! Är inget mot hennes inlägg om kött. Googla ”platins kött” så får du se på grejer!

  Svara

  Coolt namn =)

  Antar att hon inte är särskilt gammal och därför uttrycker sig med den dramatik som hör ungdomen till. Ni vet hur de dööör om de inte får nya jeans, inte vet huur de ska klara en semester skild från bästisen och aldrig skulle kunna leva utan sina mobiler? Utgår ifrån att det är samma grej även här. Allt ska man ju inte tolka bokstavligt, man får ju ha kontexten i åtanke också 🙂

  Ang. sambons vänner så tycker jag att sambon ska skaffa sig lite ryggrad och vännerna lite mognad och hyfs. Vännen som lämnade elaka kommentarer anonymt, och sambon som inte verkar bekommas av det, tycker jag är särskilt upprörande. Vad är det för jävla sätt?! Så ynkligt och fäaktigt. Tvi!

  Svara

  Hon har nu ägnat ett helt inlägg om ”är det bloggbok du vill ha så ska du få det” tillägnat till dog. Otroligt underhållande då hon hävdar att detta är förtal och att sprids falska rykten. Hejja bloggbevakning, kan du inte med dina klockrena ord sänka henne en gång för alla?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.