Same shit – different name..

Magdalena Graaf & Tyra:

tyraskomm

tyraaa

Hur kan det komma sig att när Tyra någon gång ridit utan hjälm i sin blogg eller lagt upp bilder på någon som rider utan hjälm så blir det ett sånt jävla liv att hälften kunde vara nog men när Magdalena Graaf skriver ett inlägg om att hon rider utan hjälm i Spanien och dricker öl på hästryggen så får hon de HÄR kommentarerna?

aa

maggan

Varför? De gör ju samma sak – borde det inte resultera i liknande reaktioner?

 

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha, de har uppenbarligen två helt olika typer av läsare.

   Tänkte också det, same shit different fame… 🙂

  Den stora skillnaden är att majoriteten av läsarna på Tyras hästblogg är intresserade av hästar och majoriteten på Maggans blogg inte är det. Är man inte hästintresserad så förstår man kanske inte att vad som helst kan hända även en van ryttare. Tyra är en förebild för många hästintresserade barn, det är inte Maggan och därför tycker iaf jag att Tyra har större ansvar.

  För en (vuxen) hästintresserad ser det galet ut när halvbra ryttare som tusentals unga ser upp till rider utan hjälm, till och med proffsen brukar ju förstå sitt ansvar och använder hjälm när kameran är framme. Tur att Tyra tagit till sig kritiken!

  Jupp, olika typer av läsare. Tyra har folk som vill bråka, och Magdalena har medelålders mammor som också vill leva lyx.

  Maggan är en klass för sig!

  Bara älskar hennes stil… hon varnar ju alla gnällspikar innan så dom fattar att de e ”how nååååt to do” 😉

   Jag gillar också Maggan, hon hymlar aldrig med sina svagheter och försöker inte intala läsarna att hon är perfekt. Hon är som hon är och det känns som om hon inte gör sig till.
   Hon skriver ibland saker som jag inte alls håller med om eller som jag ogillar starkt men det gör liksom inget, jag gillar henne ändå av någon anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.