Lycka?

Nickys:

nik

Jag har nog aldrig sett någon så glad – eller påklädd – rakandes sina ben i duschen tidigare..

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är väl till och med en epilator? Inte fan ser man sådär glad ut, snarare gråter och skriker av smärta.

      Jag ser nog så glad ut, jag tycker att det är skönt att epilera. Tror jag är ensam i världen om att tycka det 😛

        Nej du är inte ensam 😀

        Jag älskar också att epilera! Att vaxa och plocka med pincett är också roligt och skön smärta.

    Helt off topic, men började fundera på hur det ligger till mellan Sandra Beijer och Michelle som hon poddade med förut? Hittade inte podden på podcaster (kanske blivit oteknisk eller är för trött men den verkar vara borta) och googlar man kommer direkt ”ovänner” och ”bråk” upp, men har inte grävt mer. Har jag som bara följer sandra sporadiskt missat något?

    Underhållande blogg föresten, fem av fem toasters!

      Michelle har flyttat till Nairobi där hon driver företag, det är därför de inte spelar in podd längre 🙂 Sandra Beijer har svarat på detta i sin blogg tidigare!

        Eller ah, nu letade jag på hennes blogg efter inlägget ifråga, och hittade det här: http://sandrabeijer.se/2015/06/24/answers-to-past-weeks-comments-32/ (ctrl+f -> Michelle)

        Så det har nog hänt något där.

    Fattar inte varför reklam för rakprodukter visar kvinnor som rakar redan rakade ben. Samma med reklam för bindor. Blått mensblod, ja.

    På dessies inlägg om att hon klagar lite är det en som har frågat om man får se hennes nya köksbord och stolar snart varpå dessie svarar att det kommer, att hon bara inväntar godkännande av kunden? Spons på köksbord och stolar? Och vad är det för godkännande som ska göras för att få visa upp det? Fattar nada…

    Har du sett hennes senaste vlogg? Helt otroligt vad dålig engelska hon har, speciellt när hon rest mycket. Cringe genom hela videon.

    Men sjukrt fint golv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.