TramsFrans vs Anna Book.

book
book2

Ja herregud, hur ska jag ens kunna sammanfatta den här soppan!
TramsFrans och Anna Book har ju ett förflutet av hat och kärlek och nu verkar Anna Book bestämt sig för att det är hat som gäller.

Om jag fattat det hela rätt så har följande skett.
1. Anna Book lägger ut en bild på en pastarätt på Instagram och kallar den hemlagad.
2. En läsare identifierar den som Goohs färdigrätt som kostar omkring 60 kr i butik.
3. Booken vill inte tappa ansiktet och tar bort bilden.
4. TramsFrans uppmärksammar tilltaget på sin blogg.
5. Anna Book får nys om detta och går bat crap crazy på Periscope.
6. Booken tar återigen till Instagram och snyftar över hur hon inte kan njuta av sin Kyckling Thai med cashewnötter och jordnötsås eftersom någon kallat henne för – jag citerar – Fittfetto, fettokopiator(?), fuskhora och diverse andra mindre upplyftande tillmälen.
7. TramsFrans uppmärksammar återigen #Goohgate på sin blogg.

Jag är VÄLDIGT nyfiken på vart TramsFrans – jag förutsätter att det är han som utpekas av Anna Book – skrivit dessa saker och jag vill DEFINITIVT veta vad en fettokopiator är.
Jag kan nämligen inte hitta det någonstans.
Kan ni?

Vad är hon så upprörd över? Att anklagas för att inte ha lagat sin egen pasta? Är det något att bli upprörd över? Det var ju tydligen sant eftersom hon tog bort bilden.

Har ni något mer matnyttigt att komma med som kan skina lite ljus över denna pastaskandal?
3

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  nog för att Frans kan vara lite bitsk och vass mot vår svenska kändiselit, men jag har svårt att tro att han skulle kalla Anna för fettokopiator? Hennes pasta uppmärksammades ju också på Lajkat, kan någon kommenterat henne så efter att ha sett det där?

  Inte för att vara sådan MEN vem står och tillagar sin egen pasta från grunden?
  Jag gör de då aldrig, köper fan alltid klar pasta varför bryta ett vinnande koncept, när färsk pasta är typ de godaste som finns

   Finns typ ingen som gör sin egna pasta. Men det blir lite klumpigt när hon själv påstår på sin instagram att den är ”homemade”, när den inte är det.

   Jag gör egen pasta ibland…. Blir mycket godare än köpt (även färsk) 🙂

  Haha alltså Anna Badoowk är verkligen ett slag för sig… Hon verkar vara en sådan otrolig attentionwhore/dramaqueen och dessutom verkar hon otroligt mediakåt. Nästan lite hybrisig faktiskt, trots att hon inte gjort något ”kändis-bra” (right..?) sen hon hade den där mellolåten för hundra år sedan…

  Hon blev ju helt jäkla skogstokig när en följare på Instagram råkade skriva något om ett fullt vinglas på Annas bild ( det var minsann inte vin för Anna är inte alkoholist). Hon blev uthängd och utskälld av Anna fast hon bad om förlåtelse. Det fanns egentligen inte något att be om förlåtelse för men den stackars följaren försökte väl förjävels lugna ner galenpannan.

   Haha det minns jag! Hon hade lagat mat och tog en bild på maten och skrivit under ”Inte så hungrig” och så stod det ett vad det tordes vara, ett vinglas i skymundan varvid en kommenterade ”men vin slinker uppenbarligen ner lite lättare!” Och då blev Booken rasande och skrev att det FAKTISKT var kärsbärsjuice och hon förstår inte hur hon kan bli kränkt på det här sättet!!!!

  Haha hon livesände på Periscope ang detta igår så det verkar som följarna har trampat på rätt tå.

   Var det då hon sa att hon hade pratat med Frans mamma om hur Pinsamt han beter sig?

   HAHA

  Det är bara så spännande att följa Anna på Instagram! Vågar inte kommentera något för rädslan att bli blockad ??

   Hon kan blocka en om man så mycket som GILLAR en kommentar hon visar sig bli kränkt av…så man får tassa väldigt nätt om man inte ska riskera blockering. Jag ”gillade” en kommentar som Anna uppenbarligen inte tyckte om och jag blev blockad. Och då hade jag aldrig kommenterat…

  Det här är SÅ roligt.

  Påminner inte Annas beteende lite om Tyras?

   Jo, håller med dig där. Fruktansvärt osunt beteende, de båda borde sluta med sociala medier. Med tanke på hur dåligt Tyra skriver tex är det väl ingen som hade följt hennes blogg om det inte var den tågolycka den faktiskt är.

   Ja, i den bemärkelsen att både uppvisar många borderline-symptom.

  Alltså ???

  Annas instagramföljare verkar ha samma hjärn kapacitet som Gabbjoss läsare…..AB visar ett fruktfat,och någon ber om receptet…..?Sen kallar hon dom som har kommenterat en massa fula kommentarer….Så glammigt liv har hon ju faktiskt inte(så ghenne med arga snickaren…..)lite ödmjukhet hade kanske varit på sin plats,har man lagat halvfabrikat så är det äl bara att erkänna.

   Fast jag tror att den som frågat hur man lagar till ett fruktfat driver med henne.

    Hoppas!!

  Jag har en kompis vars Twitterprofil under ett antal år lydde ”En gång blev jag polisanmäld av Anna Book”. Jag har för mig att det hela grundade sig i att hon tweetade något om att hon var trött på Anna Book. Det var intressant

  Varför vet jag inte vem frans är?

   Trams/Trans?Frans krönikör på Nöjesguiden bl.a.

   Vet ej, men Frans och CamCam delar på förstaplatsen som Sveriges bästa bloggare!
   Så nu vet du det?

    Åh okej! 😀 thanks

  Dessutom är ”några”missunsamma dryga småbarn…..SÅ hon vill inte dela med sig av några mer recept?Buhu vad tråkigt.Btw ska det inte bli en ren fröjd att se henne i kändishoppet???

  Egentligen undrar jag bara en sak. Vad är en fettokopiator? Jag har tom googlat, vad är det?

  Har ni inte läst hela annabookgate på Frans blogg så måste ni göra det. Hell, läs hela Frans blogg när ni ändå håller på! Så fruktansvärt roligt! Jag tycker aldrig att han är taskig på riktigt, utan skriver bara enligt iakttagelser och skojigheter. Typ som att Anna book är tokig på instagram och att Linda lindorf alltid gråter.

   Precis, han är aldrig elak, men otroligt rolig. Jag tror inte en sekund att han skrivit sådana skällsord dom Anna Book tar upp, och hans följare är inga nötter heller 🙂 (Att döma av kommentarerna).

    Självklart så skulle Frans aldrig skriva sådana där ord om någon! Verkar som om Anna Book tippat över vansinnets brant. Ingen frisk människa skulle väl bete sig som hon? Stackars Frans.

   Åhh #annabookgate är ju helt fantastiskt! Känns inte som att book borde använda sociala medier överhuvudtaget om hon vill framstå som en sansad person. Men för att skapa tidningrubriker och inlägg hos frans är hon fantastisk

  Jag har aldrig gillat Anna book. Men varför skriver man att det är hemmagjord fast det inte är det? Ingen mår bättre av att ljuga heller. :p

  Man förtjänar inte att bli kallad vad som helst ( om du nu är så)
  MEN… Anna grinar ut i press mm mm ständigt tycker jag :/
  Gro up liksom!

   Fast jag har då aldrig sett Frans kalla henne något sådant, så det är taskigt av henne att gå på honom hela tiden.

  Haha men Anna Book. Kan inte någon bara stoppa människan?! Har hon ingen självbevarelsedrift och känner att hon någon gång ska backa lite? Hon må ju ta titeln för sveriges pinsammaste människa varje år.

  Ja inte var det Frans eller någon i hans kommentarsfält som kallade henne någo av detta. Men hur HON gick lös med personangrepp, rasistiska tillmälen och totalt frispel på son instagram igår (har filmat det), visar bara hur totalt hjärtlös hon kan vara. Hon utmålar sig gärna till moder Theresa, men är fruktansvärt egocentrisk. Hur hon håller på, 45 år gammal, gör mig lite orolig för hennes barns välbefinnande typ. Hon är galen, och elak. Har sagt hemska saker om Frans, som bara skojade lite. Men visst, underhållande är det. Har följt hennes galenskaper i flera år. Följ gärna upp Anna book i din blogg camcam!

   Kan du inte ladda upp filmen? :))

    Jo absolut! Jag har filmen från andra gången hon fick frispel. Alltså inte när hon lagade mat på kvällen (då hon blev heeeelt galen). Frågan är bara hur jag gör för att lägga upp den? Mejla den?

   Snälla lägg upp filmen

   Ladda upp på youtube kanske? Är kass på sånt haha

   Menar du periscope? Följer Anna på insta för just detta och isfåall missade jag. 🙁

  Uh. Hon känns rätt obehaglig.

  Jag har inte följt Anna Book alls men kollade hennes Insta efter det här. Tjejen är ju bat shit crazy! Finns det ingen i hennes omgivning som kan säga till henne och ha lite kontroll?

   Herregud nej, hennes IG är strikt modererad..är man inte en styrkekramare och avundsjuksutropare så blir man blockad och får en uppsats skriven om sig.

  nej det tycker jag inte att du inte är alls. du är en modig,framgångsrik,rolig,busig,fin,omtänksam,snäll och min största idol.
  jag älaskar dig anna book så himla mycket. när jag hörde om att du skulle vara med i melo fick jag spel och ville promt åka ditt men det gick inte. men jag kolla på melo.
  anna jag kommer alltid vara ett fan och en vän fast du inte känner mig.
  de som skriver så vet inte vem du är dem är bara idioter som själva borde skämmas
  jag kansk bara är 10 men jag vet att du är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *