Hon var först!

Lady Dahmer:
Vårkollektionen av bloggtjejer med flätor i all ära men här ser ni vem som var först!
=)

dahmer

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu blir vi av med hon som skulle sluta läsa din blogg om du skrev mer om lady dahmer ☺

      😆

      Haha!

    Eller så var det personer från Afrika som var först med cornrows för flera hundra år sedan. Just sayin’!

      Eller vikingarna för flera tusen år sedan, just saying.

      Det där med att fläta håret på alla möjliga vis har gjort i tusen tusentals år och vilken etnicitet som var först kan vi omöjligt veta idag.

        Venusfigurerna är mellan 20’000 och 35’000 år gamla och flera av dem har flätor. Hela debatten om vita ”får” ha flätor i cornrow stulen eller inte är poänglös. Dessutom, medan svarta och vita tjejer tjafsar om vem som har rätt till vilken frisyr så tar vita medelålders män mer och mer makt i världen. Just sayin….

        Vem fan SOM HELST får ha flätor!!! Kritvit som mörk!

        A: Så när man satt uppe i norr, om dessutom är befolkat av samma människor som det är över hela värden då vi alla kommer från samma vagga, och flätade korgar så tror du inte att det flätades hår också.

        Alltså nä, den där debattan om CA har helt spårat ur. Jag fattade den så länge det gällde ursprungsinvånarna i USA och att de försörjde sig på sitt kulturarv då allt annat var stulet från dem och andra kom och sålde billigare kopior så att de blev av med sitt levebröd. Men nu. Nä vi lever alla på samma planet och vi härstammar alla från samma ursprungsmoder och vi tar intryck och delar med oss av varandra allt för att bättre förstå och gilla varandra.

        Lägg ned CA. Ni fattar inte vad ni pratar om längre. Ni ”vita” gooditooshoes som strider med urusla historiekunskaper.

        Glömde.
        Apporpå bristande historiekunskap… Venusfigurerna..

        A Venus figurine is any Upper Paleolithic statuette portraying a woman,[1] although the fewer images depicting men or figures of uncertain gender,[2] and those in relief or engraved on rock or stones are often discussed together.[3] Most have been unearthed in Europe….

        https://en.wikipedia.org/wiki/Venus_figurines

        ”Hmm”, jag tror du missförstod mitt inlägg. Min poäng var att människor bevisligen flätat håret de senaste 36’000 åren och att tjafsa om vem som var först och vem som har mest rätt till flätorna är fullkomligt poänglöst.

        Ahhhh, sorry! Lite trött och såg ett spöke mitt på ”ljusa dagen”, fast natten då. 😳

        Går bara igång på CA och identitetsvänstern. 👿

    Jag är lite avundsjuk på de som kan fläta håret sådär eller fläta de där trendiga flätorna som alla har just nu. Så snyggt! Jag kan inte, mitt hår är SÅ tunt längst framme på huvudet och på sidorna! Finns inget att ta av för flätorna.

    TICS-alert! Vad SÖT hon var förr. Så nu kan ni hata mig. Kunde inte låta bli o skriva det…

      Alltså, Natasha är fortfarande väldigt söt. Irl upplevs hon dessutom som ganska liten och nätt, inte för att det har någon betydelse i relation till sötheten. Jag tänker att de som eventuellt tycker motsatsen nu mest är ovana vid och har svårt att förhålla sig till hur hon väljer att framställa sig på bild. Liksom att hon vågar och orkar låta bli att putmunna, vrida kroppen halvt ur led (a la Kissie &co) ta bilder ur fågelperspektiv och sitta med prydligt korsade ben. Kom igen liksom, hur många av oss är det inte som mötts av fem dubbelhakor och iq-fiskmås-face när man öppnar kameran i oväntat selfie läge? 🙂 Den stora skillnaden är att många av oss genast ”rättar till” facet för att andra ska behagas av synen medan LD visar verkligheten och alla dess variationer.

        Så bra skrivet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.