Tror ni fortfarande på inget samarbete?

Nellie Berntsson:

nellie7

Nellie är en mästare på det här med smygreklam och jag tror att eftersom hon är så pass ung och har så många unga läsare så kanske inte lika många av dem reagerar på det –  vilket i min bok gör det ännu värre eftersom dom köper allt med hull och hår som deras idol säger/tycker/tänker.

Det här inlägget om K9 kom upp den 29 mars där hon skriver att det inte rör sig om något samarbete och att hon bara tycker att deras produkter är SÅ bra.
På Instagram däremot skriver hon att hon ser fram emot deras framtida samarbete men än så länge har jag inte sett enda indikation på att något inlägg varken på bloggen eller Instagram rör sig om ett samarbete.

Eftersom att Nellie inte är myndig så borde det ju vara hennes föräldrar som skriver på hennes avtal och som då således är ansvariga för att hon markerar ut sina inlägg ordentligt – eller?

Ingen av dessa bilder här under har indikerat att det rör sig om ett samarbete och då har jag bara valt ett fåtal av många bildern med K9.
Samma sak gäller de flesta inlägg och bilder som gör reklam för kläder från Tessie.

nelliekoll

 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har inte fattat detta med Tessie riktigt, är det hennes mamma som äger det? Jag menar, Nellie är modell för kläderna, företaget flyttade från Göteborg (som är närmsta storstad fråm Lysekil där jag tror Berntssons bodde innan?) till Skåne när familjen flyttade och i princip alla kläder Nellie har på sig i bloggen är Tessie? Men det är väl ändå samma princip som för Tyra iom hennes inlägg om sitt egna märke StarRider, antar jag och då ska inläggen där Tessie är med reklammarkeras…

      Ha ha ha, varje gång jag ser att du skriver ordet reklammarkeras så läser jag det som reklameras.

      Ett bindestreck hade hjälpt och gjort det mer korrekt tror jag. Reklam-markeras. 😀

        Hehehhe, jag har sammanskriv-fetish, kan inte hjälpa’t 😀 menar såklart (skriver detta högst motvilligt) reklam-markera x)

    Det skriker samarbete, inget bloggare/ryttare skulle göra reklam gratis. Suck! Hon lägger dock till ”inlägget är i samarbete med ***” när de ändra läsarna påpekar att hon sysslar med smygreklam

      Nämen titta vad jag hittade: http://www.k9horse.com/?p=1848

    Nellie ÄR sponsorryttare för K9, alltså borde alla inlägg hon skriver om dem vara reklam.

    Såklart hon är sponsrad av K9&Tessie,varför annars nämna/fota produkterna h.e.l.a.tiden gratis är gott….?

    Jag blir så irriterad på alla nötter inne hos Bella som tycker att hon ska få skriva som hon vill på hennes blogg. Tycker att lagar och regler är löjliga när det kommer till reklam, ”alla fattar ju ändå”….

    Gaaaah!!!!

    Det är ytterst få inlägg i Nellies blogg där man INTE läser namnet ”Tessie”…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.