Gud hör bön!

gunilla

Instagrams okrönta och lättkränkta drottning ska äntligen sätta sina fötter på Fort Boyard så jag kan se!!! (Jag missade alltså förra gången..)
ÄNTLIGEN!
Jag har velat se Gunsan på Fortet nästan lika länge som jag velat se SD lämna riksdagen men man kan inte få allt..nu kan jag i alla fall checka av en sak på listan.
Check!

Gunilla Persson i trikåer bland ormar, spindlar och tigrar! 
*hoppar upp och ner av glädje*

Det här kommer bli tidernas avsnitt!

 

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ehm.. hon har redan varit med en gång förut. Med sin dotter dessutom.

      Ehm, har CamCam ändrat texten efter din kommentar annars så står det redan där. 🙂

        Hon har ändrat efter. 🙂

        Sjysst att jag framstår som dum i huvudet nu!

          Sorry – ville ju inte radera din kommentar. Men ja, jag ändrade efter du rättade mig. 🙂

    Asså denna kvinna!

    Jag brukade läsa en blogg (som verkar ha försvunnit) av en svensk tjej som bor USA och hon hade de mest sjukaste historierna från sin tid i LA. En av dem var hur hon i några dagar jobbat som assistent/nanny åt Gunilla och det var bland det knäppaste hon varit med om. Tydligen är hon Gunilla x100 i verkligheten. Önskar så jag kunde länka till inlägget!

    Någon som kanske känner till var bloggen tagit vägen? Tjejen heter Amanda, från sthlm men bor i Colorado. Gift och jobbar som hudterapeut och brukade skriva mycket om acne och ansiktsbehandlingar m.m.

    Älskar älskar ÄÄÄÄÄLSKAR Gunilla. Finns inga ord att beskriva min kärlek till henne.
    Minns för flera år sedan att hon hade en webshop, där hon sålde någon slags pyramidspelsjuice… Sidan påminde om en tidig 90-tals site med gifs överallt och en stoooor bild på henne. Love it.

      Pyramidspelsjuice… ;D;D
      Undrar varför det inte gick vägen.

        Minns verkligen inte vad den hette! Men det var något i Acai-juicestuket i varje fall! Hmmm…

        Är det Nonijuicen du tänker på? 🙂 Om så kan jag glädjande meddela att de är igång och härjar fortfarande. Den passionerade livsnjutaren Agne (oklart om det är ett typo eller ett riktigt namn) äger och driver verksamheten och han erbjuder just DIG att ”förbättra din livsstil och samtidigt få chansen att äga ditt liv med en bättre ekonomisk standard”. Har du bara viljan kan det som började som en extrainkomst faktiskt växa och göra dig ekonomiskt oberoende! På att sälja juice! Fantastiskt.

    Finns det någon här som ser någon skillnad på Dessies läppar? Jag tycker att dem ser exakt likadana ut nu som de har gjort de senaste åren, ser jätteplastigt ut. Hon påstår att hon nu har sina naturliga läppar men jämför man med en gammal bild så ser man tydligt att där är massor av skit kvar i dem. Så fjantigt.

      Skojar du? De är ju betydligt mycket mindre nu.

        Nej, jag skojar inte.

        Du menar alltså att du inte ser någon skillnad på storleken på hennes läppar på bilderna i hennes senaste blogginlägg jämfört med här: http://stoppapressarna.se/sites/default/files/2014-07-26_17-40-58.png ?
        Eller här: http://spotlife.se/wp-content/uploads/2014/10/IMG_0803.jpg ?
        Då är det nog isf dags för dig att börja fundera på glasögon.

        Bilderna jag länkade är från innan hon började fylla läpparna. Jag menar alltså inte att det inte är någon skillnad från när dem var som störst, utan att om man jämför med bilder från när hennes läppar faktiskt var helt naturliga ser man att dem INTE är det nu.

      Dem är mycket mindre nu än tidigare dock är dem fortfarande större än hennes naturliga. Så jag tror inte medlet hon sprutade in nu har hunnit få bort allt än.

        /en annan sandra

        Du förstod min poäng Sandra två! Jag har inga problem med plastikoperationer och skönhetsingrepp, man får ha så fyllda läppar man än vill. Men att påstå att hennes läppar är naturliga när det uppenbart fortfarande är medel i dem är enligt mig SÅ fjantigt.

        Håller med dig, Sandra. De har minskat i storlek fast jag skulle inte heller säga att det är fullt tillbaka till det naturliga.

      Grejen är att det som såg konstigt ut när dom var som störst är att det var helt svullet mellan näsan och överläppen också, anklikt. Och även fast läpparna i sig är mindre nu så är den svullnaden fortfarande kvar, därför det ser så konstigt ut

    Gunilla är så otroligt underhållande så det kommer bli riktigt skoj att se det avsnittet! Jag missade också förra gången…

    Måste bara säga att ditt sätt att skriva är underbart! Får mig ett lite skratt till nästan varje inlägg.
    Hittade hit när det var skriverier om ”Super-Jason” och dansen. Och jag fastnade direkt!
    Love it!

    Nej det var inget vidare… Hon satt i en sån där bur-bil inne hos tigrarna och skrek. Jag tror att jag hoppar över att se kommande avsnitt hon är med i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.